Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych co jadą na owsiaka

Polecane posty

Gość gość

"10 tys. zł – za taką kwotę wicedyrektor Caritas Archidiecezji Warszawskiej kupiła od kierowanej przez siebie organizacji posiadłość. Ponad sześć tysięcy metrów kwadratowych ziemi i swój rodzinny dom dwie starsze panie podarowały Caritas na cele charytatywne. Jak ustalili reporterzy „Uwagi!” TVN, kobiety chciały żeby powstał tam dom samotnej matki. Ich dar miał służyć potrzebującym. Jak to możliwe, że za bezcen trafił do zastępcy szefa organizacji?"

Gość gość
Daj spokój idiotom i tak nie wytłumaczysz

Gość Jerzy Owsiak
Aaauuuuuuułłłłłłłł, owsiki mnie gryzą w tyłek.

Gość gość
a co Caritas ma wspólnego z przekretami Owsiaka?? wytłumaczysz?? bo jak nie, to WON!!!

Gość gość
to ma wspólnego że Caritas jest przywoływany jako wzór cnót kretynko/nie:D kiedy się uderza w Owsiaka już widzisz związek ?

Gość gość
Uważam, że robi dużo dobrego, nie każdemu się chce doopę ruszyć i coś zrobić, on to robi tyle lat, nawet jeśli coś sobie z tego uszczknie to za jego pracę mu się nalezy i nie mam o to pretensji. Często jestem gościem szpitali i gdzie się nie obejrzę widzę sprzęt kupiony przez Orkiestrę. Siedzieć, gadać i krytykować to potrafi każdy ale ruszyć doopsko, żeby pomóc drugiemu to nie ma tylko gadać każdy potrafi,

Gość Himmuś
Owsiak sam mówił ile co kosztuje. Organizacja wośp 2mln zł. Organizacja woodstocku około 8mln zł. Z czego większość idzie od sponsorów lub z całorocznych wpłat na konto i odpisów podatkowych. Ale pieniądze zebrane w finał w 100% idą na sprzęt.

Gość Jerzy Owsiak
Po cholerę wydaję 8 mln. na Woodstock? Przecież za to mógłbym kupić reszcie szpitali sprzęt albo zafundować komuś leczenie.

Gość gość
bo caritas to ****** złodzieje i cała reszta skięzy itp też!!!!!!!!!!

Gość gość
Caritas z Owsiakiem nie ma nic wspolnego, więc nawet nie porównuj idioto!!

Gość gość
a czemu caritas nie daje nic dla ludzi tylko dla siebie bierze????

Gość gość
:D co za kretyn nadal nie rozumie że to ma związek to są fundacje harytatywne matołku i niejednokrotnie krytykuje się Owsiaka stawiając za wzór Caritas , no to poczytaj o nich może się odp********z od Owsiaka. Proste. Bo jemu narazie niczego nie udowodniono niezgodnego z prawem.

Gość Jerzy Owsiak
O kurczę, coś ze mną nie tak, rozmawiam sam ze sobą.

Gość gość
10 tys. zł – za taką kwotę wicedyrektor Caritas Archidiecezji Warszawskiej kupiła od kierowanej przez siebie organizacji posiadłość. Ponad sześć tysięcy metrów kwadratowych ziemi i swój rodzinny dom dwie starsze panie podarowały Caritas na cele charytatywne. Jak ustalili reporterzy „Uwagi!” TVN, kobiety chciały żeby powstał tam dom samotnej matki. Ich dar miał służyć potrzebującym. Jak to możliwe, że za bezcen trafił do zastępcy szefa organizacji? W 2003 roku dwie leciwe już siostry Halina Trzcińska i Helena Gozdek, podarowały Caritas Archidiecezji Warszawskiej na cele charytatywne swą rodzinną posiadłość - prawie siedem tysięcy metrów kwadratowych ziemi z domem we wsi Liwki na Podlasiu. Obie siostry nie żyją już od kilku lat. - Mama chciała, żeby w tym domu powstał jakiś ośrodek, np. dla samotnych matek. Jednak nie trafił on do rąk tych, dla których był przeznaczony – mówi Katarzyna Michaeli, córka Heleny Gozdek

Gość gość
Wosp przy caritasie to kryształ. Choc caritas wiele dobrego robi, temu nie przeczę. Jednak wosp ma 1000000x bardziej przejrzyste dzialanie i czystsze papiery.

Gość gość
A g***o mnie to obchodzi :D akcje z głupawymi zabawami

Gość Jerzy Owsiak
Wybaczcie mi, ja... ja mam owsiki :(

Gość gościk
pewnie,niech jeszcze odda swoją nerkę bo też może i będzie za darmo,ja serdecznie nienawidzę tych krzykaczy atakujących Owsiaka taki zły,taki złodziej,taki niemoralny ale jak już los ześle chorobę to zamykają oczy i udają,że nie widzą serduszka na sprzęcie,kiedyś na kafe pisałam,że Owsiak to powinien być opłacany również przez państwo normalnie powinien mieć stanowisko w ministerstwie zdrowia i robić to co robi,bo On odwala czyjąś robotę z ministerstwa i walczy z systemem. Ja Go cenię i szanuję i nie przeszkadzałoby mi to ,że jego pensja byłaby wypłacana z zebranej kasy,też ma rodzinę którą musi utrzymać,a i tak robi więcej dobrego niż ci krzykacze złego.

Gość gość
Owsiak robi wielokrotnie większe przekręty CO ROKU!!!! ale tępy motłoch oczywiscie musi się Caritasu czepiać!!!!!!!

Gość gość
20:55 gościu powtarzasz sie na każdym temacie. skoncz już!!!!!

Gość gość
i jeszcze ze jest za aborcja i eutanazja ma mentalność Hitlera tu leczy tam chce zabijać