Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie na youtube Alina Rose vlogerka urodowa jaka śliczna przepiękna

Polecane posty

Gość le fille de la jour
Dziś na przykład była Red Lipstick Monster z różami w PnŚ. Przeszukuję archiwum na stronie Pytania na śniadanie i nie mogę znaleźć Maxi i Aliny. Macie może linka do tego?

Gość gość
Pokaż :)

Gość gość
to ona :O

Gość gość
Nie ma w 100% idealnie pięknej osoby, dziewczyny robią super makijaże i pokazują jak kamuflować mankamenty, a podkreślać atuty naszej urody. Moim zdaniem Alina jest b.ładna, dalej Katosu, Karolina Zientek,Hania Knopińska, Maxineczka, Karolina ze stylizacji, Agnieszka Grzelak, a na samym końcu RLM. A filmiki najbardziej lubię Katosu i Karoliny Zientek. Maxi była spoko, ale odnoszę wrażenie, że sodówa jej uderzyła, zrobiła się nieprzyjemna,

Gość gość
Wyglada na skromna mila dziewczynę na blogu. Już prędzej bym sie takiej " kariery" spodziewała po deynn a nie alinie

Gość gość
One wszystkie brzydkie. Maxineczka stara, katosu jak żydówa, a ta pierwsza rose bez makijażu, to zwykła brzydka laska.zobaczcie annę dymna z młodości, to była laska i to bez ton badziewi na pysku , sztucznych kłaków i co tam jeszcze wymyślą. Prawdziwa uroda nie wymaga szpachli grubości podpaski na pysku.

Gość gość
Kurcze, to rzeczywiście ona... jestem w szoku.... śledzę jej bloga od lat i w życiu bym się tego po niej nie spodziewała. .. umie się dziewczyna bawić. ;p Co do rozsylania jej zdjęć nie róbcie większej kasztany, bo się prokuratura może dobrać co tego.... poza tym szkoda niszczyc opinie lasce.... Raczej ktoś ją powinien ostrzec co jest w necie....

Gość gość
ona dobrze o tym wie i nawet nie zgłasza by usuneli :O widocznie podoba jej sie to

Gość gość
Katosu ma zeza, a rlm chyba troche cwiczenia opuściła bo znowu jest gruba, widac bylo na snapie wczoraj :o

Gość gość
Red lipstick monster jest brzydka jak nieszczęście, nawet makijaż jej nie ratuje

Gość gość
up up up

Gość gość
Słyszałam plotki, że toczy się postępowanie karne dlatego znikają. Ale sama nie widziałam więc nie wiem czy coś tam było. Ostatnio też czytałam we wpisie o innej youtuberce, że wpisy w jej temacie są monitorowane ale może to straszenie. Alina na pewno ma prawników czy managera więc może coś jest na rzeczy. Na początku myślałam, że ona jest gówniarą ale ona ma podobno prawie 30 lat!

Gość gość
dajcie linka

Gość gosc

A co się wtedy stało?