Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiś_Nia

Problem z przeszłością dziewczyny jej przeszłość mnie odpycha

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się z tobą, prują się na potęgę, tylko problem potem , jak trzeba jelenia złapać na stały związek.I wtedy coś dociera pomiędzy wątłe zwoje mózgowe,między impulsami płynącymi z pochwy.Ot takie biedne zwierzątka kopulacyjne..Zresztą najbrzydsze najwięcej się prują, bo mają tak zaniżoną ocenę, że usiłują podbić ją ilością penisów w pochwie.Czyli nie dość, że głupie , to jeszcze koszmarnie brzydkie i zapasione...

Gość goscqwlalala
02:25:12 - ta wypowiedz jest moja Jak wy łatwo oceniacie, ja yebe! U mnie nie doszło nigdy do takiego stopnia, żebym nawet po 1 dniu znajomośc****szła z facetem do łóżka. Trwało to od kilku do kilkunastu dni. Przeleciałam frędzla, jak mi nie pasował, to cya. Wyszalałam się za młodu, i wcale nie pluję sobie w twarz. Popróbowałam, posmakowałam,i dopiero w wieku dwudziestu paru lat zrozumiałam, że nie od tej strony należy zaczynać - choć tak naprawdę można uznać, że od seksu nie zaczynałam, bo zawsze jakieś randki były, rozmowy, spotkania. A gdybym zobaczyła teraz taką pannę, o której autor pisze - to ja bym jej pomogła, a nie wyśmiała. Takie dziewczyny są najbardziej zagubione, i nikt nie ma prawa ich źle oceniać - seks jest zgodny z prawem! Każdy robi to, co uważa za słuszne. A skąd taka małolatka ma wiedzieć co jest słuszne, gdy patrzy dzień w dzień na ludzi kipiących seksem? Albo gdy w domu złe wartości zostały wpojone? U mnie było tak, że między rodzicami było dobrze tylko wtedy, gdy seks uprawiali. A nie raz ich przyłapałam. Całe życie widziałam to. Dobrze było im w łóżku, a na co dzień piekło. I jak ja mogłam inaczej postępować? Nic się nie dzieje bez przyczyny!

Gość rghwertheryehetyh
"Najgprsze jest to że "chyba" jest w ciąży, a ja nie wiem nawet czy ze mną :/. Niby mi pieprzy że od kiecy się spotykamy nie robiła tego z innym ale trudno mi w to uwierzyć :/..." Już wiadomo czemu nagle "zmądrzała" i chce normalnego faceta oraz prawdziwego związku, gdyby nie ciąża to dalej dawałaby na lewo i prawo, a teraz musi znaleźć frajera co będzie dawał kasę i wychowywał bękarta. Po ślubie zaraz weźmie rozwód i będzie ciągnęła alimenty i dalej bawiła się po klubach i szlajała się z podejrzanymi typami.

Gość gość
Poziom wypowiedzi męskich osobników w tym temacie pozostawię bez komentarza. W życiu nie chciałabym spotkać na swojej drodze takich m ó z g o j e b ó w!

Gość gość
Niestety takich mózgojebów od z******ia, ale są też normalni.

Gość gość
to masz problem , bo jestem kobietą, .Prawda boli? ze wam się w głowach i c*p;; pier;doli?Jak dla mnie możecie dawać nawet dozorcy, wasz wybór,na szacunek zasługuje kobieta a nie ściera.Co jeszcze zrobicie , żeby mieć "jakiegokolwiek " faceta? Zjecie kupę?

Gość poiuyaas
obyscie nie pozałowały swojej decyzji, teraz widac ze w islamie jednak kobiety sa odpowiednio traktowane, w d****h sie wam poprzewracało, cos czuje ze przyszle pokolenia zrobia z tym porzadek, a juz na pewno islam ktory zalewa swiat,

Gość a ja jestem synem alkoholika
02:25:12 - ta wypowiedz jest moja Jak wy łatwo oceniacie, ja yebe! U mnie nie doszło nigdy do takiego stopnia, żebym nawet po 1 dniu znajomośc****szła z facetem do łóżka. Trwało to od kilku do kilkunastu dni. Przeleciałam frędzla, jak mi nie pasował, to cya. Wyszalałam się za młodu, i wcale nie pluję sobie w twarz. Popróbowałam, posmakowałam,i dopiero w wieku dwudziestu paru lat zrozumiałam, że nie od tej strony należy zaczynać - choć tak naprawdę można uznać, że od seksu nie zaczynałam, bo zawsze jakieś randki były, rozmowy, spotkania. A gdybym zobaczyła teraz taką pannę, o której autor pisze - to ja bym jej pomogła, a nie wyśmiała. Takie dziewczyny są najbardziej zagubione, i nikt nie ma prawa ich źle oceniać - seks jest zgodny z prawem! Każdy robi to, co uważa za słuszne. A skąd taka małolatka ma wiedzieć co jest słuszne, gdy patrzy dzień w dzień na ludzi kipiących seksem? Albo gdy w domu złe wartości zostały wpojone? U mnie było tak, że między rodzicami było dobrze tylko wtedy, gdy seks uprawiali. A nie raz ich przyłapałam. Całe życie widziałam to. Dobrze było im w łóżku, a na co dzień piekło. I jak ja mogłam inaczej postępować? Nic się nie dzieje bez przyczyny! x x ] x Ja mialem glupia matke i ojca alkoholika, w domu hardckor takii ze ci sie nie sni, mimo wszystko co widziałem, czego doswiadczyłem nie doprowadziło do tego zebym powielał te schematy, twoje argumenty sa smieszne nie wybielaj sie, zawsze postepowałem według logiki i nie chcialem popelniac błedow rodzicow, za ktore dlugo cierpiałem, cierpie tez dzisiaj

Gość goscqwlalala
Prawda jest taka, że to faceci są słabi, bo dają się skusić takim młodym. Czemu nie ocenicie swoich kolegów, którzy się prześcigają w ilośc***anienek? . Miałam faceta, który myślał o mnie w podobny sposób, co autor o swojej pannie. Po kilku latach dowiedział się co i jak. Wyzwał mnie od k***w, szmat, dziwek. Olałam to. A gdy po paru miesiącach chcic go złapała, i powiedziałam NIE, bo spotykam się z kimś innym, to nagle zmienił zdanie, i teraz namawia mnie do seksu - "bo po co odmawiać sobie przyjemności". Cóż za rozdwojenie jaźni. Jesteście zakłamanymi istotami, hipokryci.

Gość porażka ludzkosciii
jak sie czyta tematy tutaj to az boli, jakimi jestescie ludzmi, dobrze ze w moim kregu znajomych nie ma takich wynaturzonych przygłupów, same sie nie szanujecie a co dopier zeby was ktos szanował, szanuje kobiety, ktore jeszcze tak nisko nie upadły///

Gość goscqwlalala
a ja jestem synem alkoholika no to gratuluję! a teraz lepiej idź na spotkanie DDA i zobacz jak wielu ludzi ma skrzywiną psychikę i jak niszczyli sobie sami życie, nie będąc tego świadomym. Byłeś? Jeśli nie, to się lepiej nie odzywaj.

Gość rghwertheryehetyh
Dziewczyny zrozumcie, że jak najbardziej możecie się puszczać, ale nie wymagajcie od facetów, którzy szukają stałego związku akceptacji waszej przeszłośc****orządny facet, który chce założyć rodzinę nie zrobi tego z kimś kto uprawiał seks z przypadkowymi partnerami w klubach i dyskotekach.

Gość porażka ludzkosciii
Prawda jest taka, że to faceci są słabi, bo dają się skusić takim młodym. Czemu nie ocenicie swoich kolegów, którzy się prześcigają w ilośc***anienek? x xxxxxx Jak według ciebie zapanowac nad tym, jak tak ochoczo sciagacie majtki? nie widzicie na czym polega ta matnia? co sie dzieje dzisiaj? faceci nie maja zamiaru sie zenic tylko chodza za przygodnym seksem, bo po co jak wiekszosc sciagnie majtki na pstryk, załuje ze sie urodzilem w tak szmatławych czasach, nikt wam seksu nie zabrania debilki, upraiwajcie go duzo i czesto, ale nie tak, nie w taki sposob :D

Gość goscqwlalala
Akurat nigdy niczego w klubie nie robiłam.. od tego było mi daleko. Ale wiem, że inne błędy popełniałam. Jak można po kilku dniach lądować w łóżku z facetem :O Teraz jest to dla mnie niewyobrażalne. Ale kiedyś? Kiedyś wielu rzeczy nie rozumiałam. I co mam teraz zrobić? Pochlastać się? Co się stało, to się nie odstanie, starałam się wyciągnąć plusy z tych doświadczeń, i tak też uczyniłam. I mam bardzo porządnego faceta :]

Gość goscqwlalala
porazka ludzkosci - ale tekst.. jak zapanowac nad tym, kiedy tak ochoczo dziewczyny majtki sciagaja! Moze na odwrót? Jak dziewczyna ma zapanowac nad tym, kiedy wam z rozporkow fiuty wyskakuja?

Gość a ja jestem synem alkoholika
wiem co to jest DDA, cały czas pracuje, nie madruj sie, nikomu nie łamie psychiki, wiem ze czesto ludzie nie zdaja sobie sprawy ze swoich zachowan, ale ja wiem doskonale jak to siadlo mi na psyche, a temat dotyczy glupoty poszczgelnych kobiet x x czyli chodzi oto ze jestescie matkami, wybieracie sobie takich nie innych mezow, facetow, bzykacie sie z byle kim, dzieci czesto to ogladaja jak przychodzi coraz to nowszy pan, coraz wiecej samotnych matek, zwiazkow ktore mozna okresic czysta patologia x x Jesli uznajesz alkoholizm za chorobe, znasz jakie to ma skutki, to czemu pani madralinska nie widzisz patologi w sypianiu z byle kim? nie wiesz jakie sa potem skutki tego? kto na tym cierpi? coz za moralnosc...

Gość goscqwlalala
Przeciez wcześniej wyraznie napisalam, ze tej dziewczynie trzeba pomóc! A nie krzywić się na nią.

Gość gość
Gość pisze że nie chce popełniać błędów rodziców i tego nie robi. I dobrze tylko, że każdy jest inny nie każdy jest silny psychicznie. Statystycznie rzecz biorąc właśnie więcej jest alkoholików z rodzin w których kiedyś był alkohol. Jest nawet takie przysłowie "czym skorupka za młodu nasiąknie... " Ja nie pochwalam zachowania tej dziewczyny jednak nie gardzę ją i nie uważam że należy ją wyzywać zawsze byłam zdania że każdy ma prawo robić co chce i nie mi to oceniać bo każdy w życiu przeżył co innego i dla każdego różne rozwiązania są lepsze np jedne woli przeskoczyć kałuże drugi ją obejść co nie znaczy że któreś rozwiązanie jest złe. Myślę że nie powinniśmy umoralniać i nawracać innych ponieważ każdy ma swoje za skórą i nikt nie jest święty ani idealny. Każdy też popełnia błędy. Może dziewczyna faktycznie żałuje, może nie? Tak na prawdę żadne z nas tego nie wie tylko ona sama. A ty autorze musisz też sam podjąć decyzję czy z nią będziesz czy też nie. Możesz zrobić testy gdy dziecko się urodzi dla pewności ale nie obrażaj jej ani nie wyzywaj bo możliwe że to matka twojego przyszłego dziecka a dla jego dobra też jest to abyście mieli dobre kontakty i nie mówię koniecznie żebyście byli razem.

Gość porażka ludzkosciii
goscqwlalala a wiec nie wziełas sobie faceta co sie wami tak bawi, ale faceta ktory zlitowal sie nad toba.... skad wy sie bierzecie? jak ty wychowasz te swoje dziec? na kogo? majac tak dziwne rozumowanie tak prostych spraw... Zgodze sie z tylko jednym faktem, faceci to miekkie faje, nie powinni tolerowac takie zachowania, ale majac wizje łatwego bzykania wielu na to poleci, tylko ze nie wszyscy maja takie rozumowanie, dobrze o tym wiesz... doskonale tez wiedzialas co robiłas wczesniej i po co? nie czasem zeby tylko zrobic sobie dobrze?

Gość goscqwlalala
Mam tak z****ną psychikę przez ojca, że nigdy z facetem nie miałam orgazmu! Więc nigdy nie robiłam tego dla przyjemności fizycznej. Ja akurat potrzebowałam BLISKOŚCI. Jestem jak takie małe dziecko, które trzeba głaskać, tulić. Bo jako dziecko musiałam być dorosła - sprzątać rzygowiny, wzywać policję do krwawych awantur, siostrę młodszą bronić, własną matkę, która ostatecznie tez skończyła jako alkoholiczka.

Gość goscqwlalala
Nikt się nade mną nie zlitował. Spotkałam na swojej drodze życiowej faceta - DDA. I oboje wykazaliśmy się wobec siebie takim zrozumieniem, mamy tak zbudowane zaufanie, że 99% związków może tylko pomarzyć o tak szczerej relacji. Bo DDA są dobrymi ludźmi, tylko nim nazwą się oficjalnie DDA, to wcześniej potrafią niezły syf sobie z życia zrobić.

Gość porażka ludzkosciii
ja nie oceniam nikogo, ale wkurza mnie głupie tłumaczenie, jest roznica miedzy kobieta, ktora po dłuzszym poznaniu idzie do lozka z mezczyzna, bo seksu potrzebujemy w koncu wszyscy, nawet ksieza... a taka aparatka to od strzała idzie gzic, nazwijmy to po imieniu, z kims kogo nie moze i nie ma czasu nawet poznac, to sa conajmniej dziwne zachowania, czemu sie czepiam, bo własnie takie panienki lubia oszukiwac naiwnych gosc***przyklady z zycia wziete, a to ze sie tam jakas nawroci to jest kropla w morzu potrzeb

Gość goscqwlalala
A o moje dzieci się nie martwcie.. Jestem bardzo wrażliwą osobą, która na widok krzywdy zwierząt i innych ludzi, dostaje palpitacji serca, i chce pomóc za wszelką cenę. Z tego też się k***a leczę!

Gość goscqwlalala
Ja już przestałam oceniać ludzi, bo każdy ma swój ****** bagaż doświadczeń, trupa w szafie.

Gość porażka ludzkosciii
poza tym nigdy nie dowiem sie czemu kobiety, zwlaszcza bardzo mlode, tak bardzo lubuja sie w zachowaniach rodem z marginesu, jedni tłumacza to wychowaniem, drudzy instynktami pierwotnymi, jeszcze inni po prostu glupota... xx moze trzeba uwierzyc takim osobom jak Jerzy Kalibabka pseudonim Tulipan, ktory zeby zjadł na temacie, stwierdzajac ze 20 procent kobiet mysli głowa, a pozstałymi 80 mozna robic co sie chce, bo nie uzywaja mozgu...

Gość goscqwlalala
porażka ludzkosciii - widać, jak niby nie oceniasz ludzi :O

Gość porażka ludzkosciii
ide spac, wiem jedno, wiele tu napisano, jedni to wezma sobie do serca, ci mniej bystrzy wysmieja... mimo wszystko dzieki za rozmowe, a ludziom ktorzy przezyli za duzo w przeszłosci, zycze tylko samych obfitosci

Gość porażka ludzkosciii
goscqwlalala nie lubie głupich zachowan, bo potem skutki sa fatalne, ale dobrze jest przeczytac ze wychodzisz na prosta, badz juz wyszłas, takich ludzi zawsze ceniłem, ale i tak bede ostry na zachowania daleko odbiegajace od logiki

Gość goscqwlalala
porażka ludzkosciii - nigdy się nie dowiesz, bo miałaś normalniejszą rodzinę nigdy nie zrozumiesz!

Gość porażka ludzkosciii
na zakonczenie cos ci napisze goscqwlalala, ciebie jestem w stanie zrozumiec, ale panienek ktore maja normalne rodziny, nie pisze tu o tzw. dobrych domach, tylko o dobrych rodzinach... to tych panienek nikt nie dreczył w przeszłosci, a zachowania przyjmuja takie ze sie włosy jeza na glowie, wiec nic nie jest powiedziane, idz spac słonko, niech ziemia bedzie ci lekka...