Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugi okres w ciągu miesiąca Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem który myślałam że już się skończył a on pojawia się na nowo :( Miesiączki gdy było wszystko ok miałam co 25 dni 10.12.2013 miesiączka i potem druga 20.12. Niestety ten miesiąc to samo 8.01 miałam miesiączkę trwającą 4 dni była normalna. niestety dnia 14.01 znów dostałam krwawienie z tym, że troszkę innego. Przy poruszaniu się nie zauważam wiekszego krwawienia tylko przy załatwianiu się wygląda to tak jak by odkręcono kurek ze strumieniem :( Rok temu borykałam się z podobnym problemem miałam po 2 miesiączki w ciągu miesiąca lub cały miesiąc z kilku dniowymi przerwami. czasem bardzo pobolewał mnie brzuch i tu dziwne bo raz miałam niby cystę raz jej nie było. Lekarze do których chodziłam nie wdrożrzyli żadnego leczenia a wszystkie badanie jakie miałam robione były ok. We wrześniu rok temu trafiłam do lekarza prywatnie okazało się że mam dużego guza na lewym jajniku odrazu wypisał skierowanie do szpitala. Na drugi dzień już miałam usunięty cały janik i jajowód lewy z przyczyny 6 cm guza torbiel ropna. Do listopada wszystko było ok. Pod koniec miesiąca znów dwa okresy z tym że ten drugi bardzo obfity z którym nie dawałam sobie rady. Poszłam do lekarza skierowanie na łyżeczkowanie gdyż rzekomo bym nie przestała krwawić już myślałam że jest ok i znów się zaczyna. Dodam że dwa razy rodziłam 2007 i 2008 rok wszystko ok :) teraz staram się od roku o kolejnie i nic. Bardzo proszę o pomoc rady

Gość gość
My Ci nie pomożemy niestety. Musisz iść do lekarza. On C***owinien pomóc :)