Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniao2

Co myślicie

Polecane posty

Gość Moniao2

Hej kobietki . Od 15dnia cyklu mierze temp . Dziś dzień spodziewanej @ a temp fakt nie mierzona odrazu po przebudzeniu a dwie godziny później i jest 37,5-6 wczoraj rano miałam 37,3 . Problem w tym że bolą mnie piersi a wcześniej w dniu okresu przestawały lub wgl nie bolały . Nie czuje szczególnie bólu brzucha . Szyjka wysoko , twarda . A śluz raz biały , raz przezroczysty . Na bieliźnie jak i w środku w średnich ilościach . Zrobić test czy czekać co myślicie

Gość gość
Halo odpowie mi jakaś doświadczona kobietka

Gość monia555
Kiedy był ost okres ? Co ile dni masz cykle? w które dni się staraliście?

Gość gość
Ostatnia była 15 grudnia , cykle 31-32 . Staraliśmy się średnio co dwa dni lub codziennie

Gość monia555
A rozpoznajesz śluz płodny? Czy opierasz się tylko na temp? Napisze Ci jak było ze mną. mam cykle regularne co 28 dni. Rozpoznaję dni płodne na podstawie śluzu. Kiedyś próbowałam obserwować temp ale jednak nie jest to tak proste. Owulację zawsze mam 14 dnia. W miesiącu w którym zaszłąm w ciąże nie bolały mnie piersi po owulacji a zawsze bolały. Zaczeły boleć z tydzień po terminie @. I co najważniejsze dla Ciebie test zrobiłam 29dnia cyklu i wyszedł już pozytywny. Ogólnie owulacja ZAWSZE jest 14 dni przed miesiączką.Więc jeżeli dziś NA PEWNO masz mieć @ to owulację miałaś 2.01 więc pod koniec grudnia do 2 dni po owulacji był czas kiedy mogłaś zajść w ciążę, lepiej nie starać sie codziennie bo to mija się z celem

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź . Myślę że poczekam jeszcze jutro cały dzień i dopiero w sobotę wykonam test jeśli @ się jednak nie pojawi :) pozdrawiam . Napisze co i jak

Gość gość
Dodam jeszcze że śluz płodny rozpoznaje . Miej więcej płodne zaczęły mi się 24-25 grudnia ew dzień dwa wcześniej :) już nie pamiętam

Gość monia555
Cieszę się,że mogłam pomóc.Pozdrawiam