Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badania krwi moczu itp ok 30 tygodnia

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, ostatnią wizytę u pani doktor miałam w tamtym tygodniu, był to 26tc, odrazu po wizycie wylądowałam w szpitalu, narobiła mi tylko niepotrzebnych stresów bo widziała rozwarcie, którego nie było. Narobiła takiego zamieszania, że tylko krzyczała szybko jechać do szpitala i tyle. Po wyjściu i przebadaniu przez szpitalnych lekarzy stwierdziłam, że zmieniam lekarza prowadzącego, mam u niego wizytę na początku lutego, jednak poprzednia lekarka nie dała mi skierowania na żadne badania i nie wiem myślicie, że powinnam coś z tym zrobić? czy iść tak po prostu do nowego lekarza i on skieruje na jakieś badania? zawsze 2-3 dni przed wizytą chodziłam na krew, mocz. pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
A chodzisz prywatnie czy na nfz? Ja miałam krew cukier i mocz robiony na każdą wizytę co 3 tyg. Sama prywatnie robiłam i szłam już z wynikami. Zresztą lekarz sam przypominał żebym robiła.

Gość gość
Spokojnie,"nowy"lekarz da Ci skierowanie i juz,ja jestem w 31 t.c i robie badania co 8 tygodni.

Gość gość
chodzę na nfz, ja zawsze dostawałam skierowanie i było tam wyszczególnione co konkretnie mam zrobić, później z diagnostyki wysyłali wyniki do poradni, do której chodzę. czyli gościu myślisz, że nie będzie problemów? odstęp między wizytami to będzie 4 tygodnie.

Gość gość
a mi sie wydaje,ze za bardzo panikujesz,zapwne to Twoje 1 dziecko,najlepiej zrob badania co tydzien:)

Gość gość
nie panikuję, to fakt pierwsze dziecko, tylko tak jak mówię zawsze przed wizytą chodziłam na badania bo miałam skierowanie. a teraz moja lekarka tak mnie pogoniła do tego szpitala, że skierowania nie dostałam.

Gość Zuza1976
Nie panikuj dziewczyno. ja jak byłam w pierwszej ciąży to też non stop badałam się i drżałam. Teraz już trzecie dziecko w drodze, robię w http://www.apc-analizy.pl/ te badania, jakie zleca lekarz i wszystko jest ok.