Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kiki000000

Alergia na mleko Pomocy

Polecane posty

Gość Kiki000000

Dziewczyny doświadczone mamy bardzo proszę o poradę bo już nie wiem co mam robić.... Mój synek ma 6 tygodni, urodził się zdrowy, od pierwszych dni życia pije moje mleko (niestety mimo pobudzania laktacji dziennie odciagam około 100 ml mleka a czasem nawet mnie, położna stwierdziła, że być może jest to nierozwinięcie gruczołów mlecznych i niektóre koiety tak mają i nic już na to nie poradze a próbowałam już wszystkiego) oraz pije mleko modyfikowane bo muszę go domarmiać.... od pierwszych dni oprócz mojego mleka pił mleko Neste NaN HA - lekarz takie zalecil bo jest na serwatce i zmniejsza niby w razie czego alergie pił to mleko przez około 5 tyogni i wszystko bylo ok, po tym czasie za każdym razem jak wypil Nan HA dostawał automatycznie kolki (prężył się ,wyginał, płakał było widać, że boli go brzuch no i dostal wysypki i czerwonych plamek) poszłam do pediatry ktory stwierdzil ze mały ma nietolerancje laktozy i zmienil na Nutramigen 1 Po Nutramigenie przez dni wszystko ustąpiło, wysypka ustapila, zaczerwienienie zniknelo razem z kolkami ale po tycvh dniach znowu to samo kolki wysypka itd. nawet zrobilam eksperyment i sprawdzilam czy moze przypadkiem cos z moim mlekiem jest nie tak, ale jak nie podaj swoje mleko tylko nutramigen to jest tak samo kolki placz itd. ktore dostaje zaraz po wypiciu pediatra powiedzial zby poczekac kolejny tydzien i zobaczyc co sie bedzie dzialo, ale jak mam czekac jak az boje sie karmic malego bo wiem ze zaraz zacznie sie bol brzucha czy ktoras z was miala taki problem ? nutramigen jest niby produktem ktory jest specjalnie przeznazony na takie dolegliwosci ale one po nim nie ustepuja juz nie wiem co robic podaje malemu bobotic po ktorym niby latwiej puszcza mu sie bąki ktorych jest sporo ale to tylko leczy objaw

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować