Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mialam straszna przygode musialam zrobic siku na

Polecane posty

Gość gość

Jechałam dziś do miasta i strasznie zachciało mi się siku - po prostu coś okropnego! A nigdzie nie było żadnych ubikacji, w akcie desperacji, pytałam u fryzjera czy nie mogę skorzystać ale odesłali mnie z kwitkiem. Ciśnienie miałam coraz większe i większe, już mnie bolało i nagle weszła w jakąś klatkę schodową i zlałam się na niej...Boże, a jeśli tam były kamery? Wiem, świnia ze mnie, ale jeszcze trochę a zlałabym się w portki...

Gość gość
dojrzewającym :D

Gość gość
uważaj żeby cie jaki dziadek nie przypatrzył

Gość gość
W krzaki cza bylo i siur. W dzien niegwalcom tylko po ćmoku:-)

Gość gość
ale tam zadnych krzoków nie było

Gość fyuf
I wtedy okazało się że nalałeś/nalałaś do własnego łóżka i to cię obudziło. Nie pisz bzdetnych prowokacji, bo przy tym co opisujesz, miałbyś/miałabyś zasikane spodnie czy co tam, jeszcze przed znalezieniem klatki schodowej otwartej i wejściem do środka. Tak poza tym w taki sposób odczuwają parcie na mocz mężczyźni a nie kobiety. U kobiety cały problem wyglądałby trochę inaczej. Zatem mamy tutaj prowokację jakiegoś gimbusa czy innej niedojrzałej jednostki płci męskiej.

Gość gość
co za idiota, jestem kobietą i akurat mam zapalenie cewki więc mnie bolało! Po drugie miałam mieć wcześniej robione usg nerek i wypiłam dużo płynów dlatego tak mnie przyszpiliło, ale okazało się, że lekarza nie będzie więc pojechałam dalej do miasta. A to nie był blok tylko kamienica gdzie miesczą się jakieś ubezpieczenia więc była otwarta

Gość gość
nie napisze bo jeszcze ktos skojarzy

Gość gość
"Tak poza tym w taki sposób odczuwają parcie na mocz mężczyźni a nie kobiety" no tak u kobiet wszystko zaczyna się w głowie