Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czekałam z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość
Autorce radze,przestań wąchać te świństwa;)

Gość gość
Autorko ja pamiętam pierwszy sex z moim chłopakiem wtedy jeszcze do udanych nie należał. Później załapałam blokadę ale w końcu się udało. Teraz jest moim mężem i w łóżku jest nam wspaniale. Może to się jeszcze uda uratować

Gość gość
Tu autorka. Ja mam 25 lat mój mąż 27 to już nie jesteśmy małolatami.

Gość gość
hehe A niech sobie czeka ta poprawna moralnie. Przynajmniej panienki zarobią bo mąż będzie chciał rżnięcia a nie dewotki. Tekst z wyrzuceniem z sypialni SUUUPER :D Jeszcze nie było wesela a już widać rozwód. :D Mam nadzieję tylko że autorka owej wypociny z 16:04, zgodnie z naukami kościelnymi, poinformuje o tym swojego przyszłego małżonka przed ślubem, a nie po. Przecież najważniejsza jest dla niej jak widać, uczciwość.

Gość gość
umówiłam się z narzeczonym że sex po ślubie będzie. Kilka miesięcy się przemęczę później go wyrzucę z sypialni a jak będę chciała i będzie czas na dziecko to go wpuszczę. To nie kłamstwo

Gość gość
To znaczy że jesteś p*****ną c**ą i nie sądzę aby narzeczony się na to nabrał.

Gość gość
ja tez jestem zwolenniczką po ślubie myśle ze to kwestia troche charakterków, gdybyście chcieli na 100% wypracowali byscie podejscie bo kochac kogoś to robić dla tego czlowieka to czego pragnie i na odwrot

Gość gość
Jak mozna kogos kochac i go nie pragnac?Wymyslac zasady poslubne,zaden normalny facet nie zgodzi sie na to,zeby sex byl 4 razy w zyciu bo Pani Zona sobie zaplanowala czworke dzieci :D

Gość gość
a moim zdaniem nie ma przepisu że po czy przed ślubem. To chodzi o ludzi ale też nie zawsze czasem po prostu trzeba pójść do lekarza i nie ma w tym nic złego. Próbować a jak się nie uda zostaje tylko rozstanie się

Gość gość
Autorka to nie chodzi że ja go nie pragnę tylko po prostu było tak jak było na początku i teraz oboje mamy trochę dość tej szarpaniny. Ale z tym lekarzem... nie pomyślałam wcześniej może to dobry pomysł

Gość szeregowy czereśniak
od początku bycia parą czekał bym góra dwa tygodnie. A jak bym usłyszał że dopiero po ślubie,to dał bym sobie siana.

Gość gość
lekarz kolejny idiotyzm... Po ślubie jakiś czas się pomęczyć i koniec. A jak chce mąż z kimś to cóż nie moja będzie to sprawa

Gość gość
ja na 2 randce teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.

Gość gość
wow religia w nadinterpretacji jest szkodliwa

Gość gość
gość lekarz kolejny idiotyzm... Po ślubie jakiś czas się pomęczyć i koniec. A jak chce mąż z kimś to cóż nie moja Po co chcesz wyjsc za Maz?

Gość gość
żeby mnie utrzymał, żeby dał mi dziecko żeby ludzie nie mówili że stara panna

Gość gość
] błekitna czerń Ja bym nie mogła czekać do ślubu, bo dla mnie jak mężczyzna ma małego to jest to imitacja człowieka i powinno się go powiesić w lesie. Te minimalne 18 cm na długości i 15 cm obwodu mieć musi, bo inaczej to nawet nie będę wiedziała, że coś mnie świdruje. . . ja p*****le baba z wiadrem cos tutaj napisała i jeszcze sadziz e madrze

Gość gość
"żeby mnie utrzymał, żeby dał mi dziecko żeby ludzie nie mówili że stara panna 2 Czy jestes uczciwa i Twoj wybranek wie o Twoich motywach?

Gość gość
a co on ma do tego. Będzie zadowolony mając taką żonę

Gość gość
będzie tryskał pod sufit z radości :P

Gość gość
będzie bo ja jestem tak ja autorka wartościowa

Gość gość
Hahahahahahahahaha wartościowa cnotka idiotka hahahaha ale sie uśmiałam :) dawaj jeszcze prowokatorko

Gość gość
tak czytam sobie i aż oczom nie wierze, WARTOSCIOWA? a na czym polega Twoja wartościowość bo jak czytam to co piszesz to mi się wydaje że jesteś zwykłą zimną suką

Gość gość
na tym że mam zasady i się nie puszczam a takiej za świecą szukać

Gość gość
oj, zapomniałam dodać, że z tej radości będzie tryskał pod sufit... w burdelu :D

Gość gość
No jasne ,ze w burdelu :D no przeciez nie w domu :D

Gość gość
dla naszej wartościowej cnotki chyba nie było to takie oczywiste ;)

Gość gość
Ona ma zasady i sie nie puszcza oraz nie k***i z narzeczonym :D :D :D

Gość gość
ojojoj nie puszczasz się i to ta wielka wartość. Według mnie ja też się nie puszczałam bo mój mąż był moim pierwszym facetem. Po 6 latach bycia ze sobą wzieliśmy ślub a na sex zdecydowaliśmy się po roku znajomości na początku było różnie a teraz sex jest super i nikt normalnie myślący nie powie że sex z kimś kogo kochasz i planujesz wspólne życie to puszczanie się. Puszczanie się to jest moja droga cnotliwa panienko łażenie z byle kim i byle gdzie do łóżka, sex z poznanym co dopiero facetem na imrezce i takie inne historie gdzie panienki nie wiedzą same ilu gości już je zaliczyło a w lepszych przypadkach to i kto jest ojcem oczekiwanego dzidziusia. Ale że ze świecą szukać takiej małpy jak Ty to faktycznie masz racje. Jeżeli pradą jest to wszystko co piszesz to tylko szkoda tego biednego faceta Twojego, może się biedak jeszcze zorientuje z kim ma doczynienia za nim będzie za późno :-(. A co chyba żadnej szkoły się nie skończyło że mąż musi utrzymywać, to chyba szukasz sobie sponsora - to dopiero poniżające. A do autorki to się nie porównuj, widać normalna dziewczyna tylko troche się różne rzeczy pokąplikowały, myśle że trzeba czasu i wspólnego zrozumienia i jakos się ułoży.

Gość gość
dość mądre podejscie