Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka suknie slubna wybrac

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad princessa a syrenka ( delikatnie rozszerzona od połowy ud bo te mocno rozszerzane od kolan nie podobają mi się) 59kg/163 cm nie należne do bardzo szczupłych ale wydaje mi sie ze mam dobre proporcje, raczej płaski brzuch, w tali 71, ale za to 100 cm w biodrach , w biuście 84 ale szerokie ramiona w jednym salonie mierzyłam syrenke i panie mówiły ze ładnie leży

Gość gość
Jeśli panie chcą się pozbyć sukni ze starszej kolekcji lub słabo sprzedający się model to zawsze powiedzą że ładnie się wygląda;) Nie możesz iść z koleżnka,siostrą,przyjaciółką by doradziły? Przede wszystkim w sukni musisz czuć się swobodnie,seksi i na luzie a nie patrzeć ze taka czy taka jest teraz w modzie.Wszystko zależy w jakim miesiącu ślubujesz.Jeśli w lato to zdecydowanie polecam lekkie suknie.Ja ślubowałąm w sierpniu i było upalnie i nie żałowałam,że miałam lżejszą suknie,choć przymierzałam piekną z wieloma warstwami tiulu,ale waga tego wszystkiego była jednak na nie....

Gość gość
Zdecydowanie syrenka. Suknie tego typu są piękne, kobiece, podkreślają figurę, a jednocześnie skromne i eleganckie. princesski moim zdaniem są dla wiejskich dziewuch, które raz w życiu chcą sie poczuć jak księżniczka i zakładają pufiaste bezy, a potem w drzwiach się nie mieszczą :/. Nie wiem ile czasu Ci zostalo do wesela, ale zawsze możesz spróbować schudnąć skoro źle sie czujesz w swojej wadze.

do tej osoby powyżej autorka wcale nie napisała, że się źle czuje w swojej wadze, to po pierwsze, a po 2 princessy nie są dla wiejskich dziewuch, princessy są dla dziewczyn bardzo szczupłych, bez bioder w szczególności, dodają centymetrów sama jesteś wiejska dziewucha !!

Gość gość
buahaha dla bardzo szczupych to są właśnie syreny, bo są obcisłe , a princessy są dla baleronów które pod toną falban i kołem hulla- hop chcą zakryć wielką d**e;]

Gość gość
Ja pierdziele przestańcie sobie ubliżać!!! Autorko wybierz suknie taką w jakiej będziesz się czuła ze to właśnie ta.Jak osoba pod Twoim tematem napisala,w sukni masz czuc się dobrze:) Mi osobiście syrenki nie podobają się,ale wcale nie neguje,że Ty masz takiej nie mieć,bo jeśli czujesz się dobrze to spokomjeśli jednak chcesz princeske to tez luzik:)A mierzyłąs suknie w litere A?Może właśnie w takiej będziesz najlepiej się czuła....:)

Gość gość
j całe czas myslałam, że będe mieć syrenke, bo jestem szczupła i dosc wysoka, a tu przmiarki, poszukiwania i okazało się, że wcale nie wygladam w takim fasonie tak jak założyłam, zdecydowałam się na delikatna princesskę, bardziej taka w linii A niż bufiatsa i bylo swietnie

Gość gość
Witajcie dziewczyny:) zdecydowałam sie jednak na princeske z bogato zdobionym gorsetem w kształcie serca. Jestem zadowolona

Gość gość
buahaha dla bardzo szczupych to są właśnie syreny, bo są obcisłe akurat dziewczyna dajmy na to 45 kilo/170 cm bez bioder i biustu będzie wyglądać w syrenie jak sierota Marysia syreny są dla kobiecych figur, apetycznych, podkreślają kobiece wdzięki

Gość gość
no to zły wybór autorko, ale cóż Twoje życie, Twoja sprawa