Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOL W POCHWIE 40 TC czy to juz

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. powiedzcie prosze czy bol pochwy i objawy jakby zapalenia pecherza (nie moge isc siku) moga oznaczac zaczynajacy sie porod? w dodatku bola mnie plecy

Gość gość
jest tu ktos?

Gość gość
W 40tc można się tego spodziewać :)

Gość gość
może to być już. a gdzie cie bolą plecy? na dole? Poczujesz takie rwanie

Gość gość
Wiem, ze mozna sie spodziewac ale nie chce panikowac i jechac za szybko do szpitala stad moje pytanie

Gość gość
możliwe ;) życzę szybkiego porodu ;)

Gość gość
Moze tak moze nie a czy to ma jakas częstotliwość tzn trwa ciągle czy co jakiś czas.mozd dziecko uklada sie do porodu i dlatego czujesz nacisk.liczco ile a najlepiej jedz do szpitala na ktg.jesli chodzi o bole porodowe to uwierz jakbys zaraz miala urodzić to byś nie wiedziala na karę tak by cię zgielo.jedz na ktg.

Gość gość
w okolicy krzyzowej ale dodam, ze dzisiaj mialam sporo stresow i musialam posprzatac mieszkanie. we wtorek bylam u lekarza na wizycie kontrolnej, stwierdzil, ze watpi zebym urodzila w tym tyg bo wszystko jest pozamykane i nie ma rozwarcia. nie mieszkam w pl, tu maja jakies inne obyczaje i nie chcialabym za dlugo lezec w szpitalu

Gość gość
Nie wiedziala na karę sory za bledy

Gość gość
Kurde no mialo byc nie siedziala na kafeterii

Gość gość
Malutka rusza sie tak jak codzien wiec sadze, ze z nia jest wszystko ok. po prostu przestraszylam sie. za przeproszeniem chcialam isc siku a tu bol jak przy zapaleniu pecherza. 3 krople i koniec. brzuch mam codziennie twardy jak skala wiec przyzwyczailam sie

Gość gość
Ja tez nie mialam rozwarcia i po godzinie mialam synka na rękach.ledwo wrocilam od giną i mnie wzielo nie bylo niby rozwarcia ale pojechalam na szpital tam okazalo sie ze jest 2 cm a po godz bylo po wszystkim

Gość gość
sadzicie, ze termofor moze zaszkodzic jesli przylozylabym go do plecow? moze chociaz bol przejdzie, a jak nie to pojade do szpitala na kontrole

Gość gość
boli bo wszystko już obolałe,ciasno się już zrobiło itd mnie po sprzątaniu też zawsze wszystko bolało pod koniec ciąży

Gość gość
mam podobne objawy, a bardziej uczucie ciągnięcia:( mam termin na przyszłą środe