Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna przytyła

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą rok, od tego czasu przytyła. Waży 70 kg od ponad pół roku przy wzroście 170 cm. Nie je jakoś dużo, przynajmniej mi się nie wydaje żeby to dużo było. Ale pije te napoje energetyczne. Jeszcze przez jakiś czas chodziliśmy od maka, ale mówiłem, że od nowego roku z tym koniec. Mówiłem jej kiedyś, że przydałoby się zrzucić to i owo, że to dla jej zdrowia. Kiedyś zapytała mnie czy gdyby się roztyła to bym ją rzucił. Niechętnie odpowiedziałem, że nie pociągałaby mnie jakby ważyła 80 kg i pewnie to nie miało by sensu. Ona spoko, rozumiem. Potem za jakiś czas spytała o to samo, odpowiedziałem, że jakby ważyła 75 kg to zrobiłoby się nieciekawie i już próbowałbym ją zaciagnać na siłownie. Wielce obrażona, ale jej przeszło. Przyszedł nowy rok, proponuje jej wspólne bieganie a ona, że nie chce ze mną biegać. Dobra, rozumiem że sesja, się zbliża i się uczy. Ale też nie uczy się cały czas (wiem po sobie), siedzi na FB i tyle. Proponuje wspólne bieganie to nie, bo ona woli sama. Od jakiś 10 dni, widzę po sobie, że nie chce mi się z nią kochać, kiedyś robiliśmy to przynajmniej raz dziennie. Teraz przez te 2 dni może z dwa razy się kochaliśmy, mówi do mnie, że jeszcze niedawno bym się tak nie zachowywał tylko byśmy się co chwile kochali. No ale przecież nie powiem jej że to przez nią, więc mówie że po prostu ostatnio nie mam ochoty, że pewnie za często to robiliśmy i muszę odpoczać. Ona jest świadoma tego, że powinna schudnąć, zresztą z tego co wiem to i matka jej mówi, żeby schudła. Ale ona nic. Dzisiaj zacząłem oglądać filmy na yt z ćwiczącymi dziewczynami i planuje robić to codziennie, wkurza sie na mnie że to oglądam. Poza tym, cały czas zachęcam ją do sportu, że to na zdrowie wyjdzie. A ona na to, że nic z tego nie mam i ona wolałaby się poobijać. Co ja mam zrobić? Nie chce z nią zerwać bo mi na niej zależy, ale ostatnio przestała mnie pociągać. Zacząć przeglądać przy niej inne profile innych dziewczyna na fb, ogladać te filmiki? Czy może macie jakieś inne rady?

Gość gość
Zerwij z nia. Rozumiem jakby byla gruba, ale 70kg przy 170cm to nawet nadwagi nie ma, to normalna waga (w gornej granicy normy). Wg mnie jestes nienormalny... Ja rozumiem, jakby byla spasiona, ale przeciez ona z ta waga nawet nie moze byc gruba :o

Gość gość
O, widzę, że grube flądry się odezwały. Nie wiem, stary, co c***oradzić, laski tak już mają, jeśli sama nie zechce to nie zacznie się odchudząć. Jeśli jej zazdrość nie będzie dla niej dobrą motywacją zeby zrzucić te pare kg i być dla ciebie atrakcyjną, to mi się wydaje że jej na tobie nie zależy.

Gość gość
pogonilabym takiego faceta.. daj jej spokoj, znajdzie sobie lepszego, 70 kg przy jej wzroscie to norma, wiec nie gadaj ze dla zdrowia..

Gość gość
Autorze ile masz wzrostu i ile wazysz? Wkurza mnie ta nagonka aby dziewczyny byly chude. Nie normalne, nie szczuple, a chude... pamietam jakis czas temu mialam kolezanke ktora wszyscy uwazali za zabiedzona. Dzis bylaby uwazana za normalna... Norma jest waga 60-70kg przy tym wzroscie. Oczywiscie, ze 50 czy 80kg to tez nie tragedia, tylko niedowaga / nadwaga, wcale nie az tak wielka i nie az tak przeszkadzajaca. To przykre ze rzekomo kochanej osobie nie mozna wybaczyc drobnej (!) niedoskonalosci. Ze kobieta musi byc idealna ... Tym bardziej ze nie ma ona otylosci zagrazajacej zdrowiu ani nawet nadwagi.

Gość gość
Do pierwszej odpowiedzi. Przecież napisałem, że nie chce z nią zerwa, bo mi na niej zależy. Napisałem, że już mnie tak nie pociąga jak kiedyśi czy są jakieś sposoby zeby ją zachęcić do odchudzania.

Gość gość
marzeniem 'faceta' jest zeby laska byla szczupla, bez kraglosci anwet jak piersi czy tylek bo to be, wydepilowana i dawala sie ******* w o***t.. ehh ci wspolczesni 'mezczyzni' :classic_cool:

Gość gość
Moim zdaniem nie powinienes jej zachecac. Gdyby byla otyla albo zagrazalo to jej zdrowiu, to co innego. Ty ja po prostu chcesz skroic na swoja modle. Ma normalna wage, a chcesz aby schudla. Jak obetnie wlosy bedziesz ja namawial do zapuszczania? A jak zalozy spodnie, spytasz na Kafe jak ja namowic do spodniczek?

Gość gość
Moja waga? 78 kg przy wzroście 180kg, dość dobrze zbudowany. I dbam o siebie. Weź, też pod uwagę to, że ona przez to że praktycznie prowadzi leżący tryb życia. Więc też mieśni nie ma za dużo.

Gość gość
Wg Ciebie jaka waga jest odpowiednia dla jej wzrostu?

Gość gość
autorze, współczuję ci wieloryba w łóżku. wykup karnet na siłownie i zacznij sam na nią chodzić. wyrzeźbisz się, poprawisz samoocenę. może tam kogoś poznasz co powinno wpłynąć na tłuściocha którego masz w domu

Gość dyżurny lekarz kafe
Pogodzić się z tym albo odchudzić albo zmienić albo jojczyć dalej. Piędziesiąt złotych. Następny proszę!

Gość gość
70 kg to nie mało wcale przy wzroscie 170 przy 170 65kg to waga jeszcze jeszcze jak młoda dziewczyna do 30 lat wazy 70kg przy wzroscie 170 to raczej juz korpulentna jest same biegi i siłownia cudów nie stworzy ona musi przestac jesc słodycze własnie slodycze gubia kobitki i obfite kolacje chyba powinna ograniczyc kolacje same ruszanie niewiele da ja latami chodziłam na siłownie i co tylko mięsnie wychodowałm na udach masa mięsniowa wzrosła tłuszcz nieco sie spalił ale waga wzrosła zamieniłam tłuszcz na mięsnie i ogónie nic nie schudałam

Gość gość
Masz bmi.pasiasty.pl/index.php Wrzuć obecną wagę i wzrost Twojej do kalkulatora. Wychodzi "Twoj wskaźnik BMI to 24,2 Masz idealną wagę ciała"

Gość gość
Ja się nie będę wypowiadać o motywach postępowania autora, wypowiem sie co do wagi dziewczyny. Ja mam 173 wzrostu, waże 58 kg i jestem szczupła, nawet bardzo. Z kolei koleżanka przy wzroście 170 waży 60 i wyglada jak podwójna ja - ma po prostu mocniejszą budowę ciała, ja dość drobną. Więc tak naprawdę nie wiemy jak wygląda ta dziewczyna. Niby seks i wygląd to nie wszystko w zwiazku i wszyscy traktuja osoby,ktore mowia jakie to wazne jak pustaki, no ale pociag fizyczny chyba w jakims stopniu jest wazny. Wazne,zeby nie tylko na nim opieral sie zwiazek

Gość gość
tez bym cie pogonila.. ale mi to milosc.. wyobraz sobie ze i tak za pare-parenascie lat sie zestarzejecie i juz nie bedziecie wygladac fajnie.. daj jej spokoj, bo jest duzo normalnych facetow dla ktorych pare kg nie robi roznicy

Gość gość
Idealna waga? To chodzi o ogólny wizerunek, jeśli kobieta zaczyna gubić kobiece kształty to chyba czas się wziać za siebie. Nie patrzcie na siebie, jednak przy 70 może wyglądać dobrze, inna może być zalana tłuszczem.

Gość gość
ale jej nie zależy dziwne kobiety sa wyczulone na punkcie swojego wyglądu wagi kazda ma lustro i potrafi ocenic gdzie jej przybyło może róbcie razem kolacje bedziesz wtedy widziła ile pochłania wieczorem bo te posiłki wieczorne najbardziej odkadaja sie w tłuszczyk to co zje do 16,00 ma szanse spalic codziennymi czynnosciami po 16,00 piekny tłuszczyk hodujemy

Gość gość
powiem tak pogoniła nie pogonioła jak jemu to przeszkadza Ona sie jumu nie podoba z taką wagą to przecie nic na siłe trudno żeby sie ze soba na siłe meczyli może ona spotka kogos kto lubi KORPULENTNE kobity

Gość gość
Jestem kobieta, ale wydaje mi sie ze kobiety czesciowo nie sa sprawiedliwe. Jak kobieta wrzuci temat: moj maz zaniedbal sie po slubie, przytył,nie pociaga mnie to jest ok - mowi sie jej zeby zmienila mu kuchnie,wygonila na silownie i super. A jak facet zalozy taki temat z tych samych przyczyn (bo go dziewczyna nie pociaga) to od razu: powiedz ile wazysz, jestes pustakiem, nie kochasz jej i wogole. Kobitki, troche samokrytyki. Trzeba dbac o siebie nawet i dla samych siebie

Gość 45675476547
r******* male znaczenie w przypadku wagi, wbrew temu co sie mówi... robiono badania, na 1000 osób ruszajaych sie, i nieruszajacych, róznica to było 0.5 kg zeby trzymac wage potrzebna jest w przypadku nadmiernego jedzenia- dobra dieta co jakis czas i zrzucanie nadmiaru, najlepiej jesc tylko odrobine mniej- ok. 400 kcal mniej niz zapotrzebowanie, i dzielic to na 5 posiłkow

Gość gość
No właśnie ona nie pochłania dużo. Mało je, wygląda na to, ze rozregulowała sobie metabolizm. Mówiłem, że moge jej w tym pomóc, bo się na tym znam, ale ona to ona, ma to gdzieś.

Gość gość
wez kolo i p*****lnij sie w czolo 70 kg i ma nadwage kretynie?lecz sie idioto i to intensywnie,wez rowniez pod uwage to ze ona wcale nie musi nic dla ciebie robic ,zaa kogo ty sie masz? za Bonda spojrzw lustro ,a jak tobie sie przytyje lub wyłysiejesz na skutek zbyt intensywnego walenia konia to co bedzie miala powiedzec?? patrzccie go zalosny kochac sie nie ma ochoty??a moze to twoja dziewczyna nie ma ochoty bydz z takim zalosnym dupkiem ktory ma sie za 8 cud swiata a tak naprawde to malo co soba reprezentuje jak zwraca uwage na takie cos? a wziales pod uwaga dalsze zycie jezeli mialaby chec spedzic je z toba ?ciaza dziecko macierzynstwo? jezeli czegos wymagasz od niej to uwazaj bo bardzo szybko ona moze od ciebie?zarabiasz przyzwoicie?masz dobrej klasy wozek? mieszkanie? perspektywy na godne zycie?bo jezeli nie to ja na msc twojej dziewczyny zasadzilabym ci takiego kopa w d**e ze odechcialo by ci sie glupoty pisac,wez sie za robote albo szkole jak masz braki. a jezeli mialaby schudnac to tylko i wylacznie dla samej siebie jezeli tak uwaza ale nigdy dla takiego prostaczka ktory ma wymagania a sam nic od siebie nie umie dac tylko zalic sie dla forum dla kobiet,facet z jajami to by nawet nie pisal takich bzdur. a jezeli uwazasz ze stac cie na modelke o niskazitelnej figurce to startuj ale uwazaj bo mozesz dostac takiego kopa ze sie nie pozbierasz szybko...

Gość gość
Jeszcze nie widziałam tematu pt. "Mój facet się spasł, waży 80kg przy 180cm, co zrobić, aby zrzucił sadło" - jakoś takie opinie były jak ważył ze 120..

Gość gość
jezeli czegos wymagasz od niej to uwazaj bo bardzo szybko ona moze od ciebie?zarabiasz przyzwoicie?masz dobrej klasy wozek? mieszkanie? perspektywy na godne zycie?bo jezeli nie to ja na msc twojej dziewczyny zasadzilabym ci takiego kopa w d**e ze odechcialo by ci sie glupoty pisac,wez sie za robote albo szkole jak masz braki. ----- zawsze myslalam ze ludzie sa ze soba z miłości. ale to chyba nie w tych czasach. ja tez uwazam ze ta waga to moze nie nadwaga, ale gorna granica wagi tej dziewczyny,dopuszczalna przy tym wzroscie (BMI prawie 25).

Gość gość
to wyzej to ja ja mam tez 170 i waze 70 od 15 lat mezatka po 2 dzieciach ,gdyby ludzie byli tacy przyj***** jak autor to wymieniali by sie na inne modele z takich wlasnie powodow ,ty chlopczyku opamietaj sie a jak sam nie wiesz czego chcesz to startuj do innych i zobaczysz jakie maja wymagania pseudo top modelki,

Gość gość
Wieloryby się wypowiadają, tak tak drogie panie. Jesteście grube i sobie wmawiacie że 70 kg to spoko waga. Pani wyżej, dla niej liczy się kasa, obraża autora, a sama jest pusta licząc tylko na kase. Śmieszna jesteś kobieto :P

Gość gość
" Jeszcze nie widziałam tematu pt. "Mój facet się spasł, waży 80kg przy 180cm, co zrobić, aby zrzucił sadło" - jakoś takie opinie były jak ważył ze 120.." idiotki. dlaczego wy porównujecie męskie ciało do ciała kobiety? czy ty nie masz za grosz logiki? facet jest większy, silniejszy, szerszy. to musi ważyć. popieprzone głupie tłuste babska. rzygać mi się chce na wasz widok głupoty jaką tu wprowadzacie.

Gość gość
A ja mam 164 cm waze 45 kg i dobrze mi z moja niedowaga,ale na litosc, czy tylko chuda kobieta moze byc pociagajaca? Czy naprawde mala faldka na brzuszku (bo nie wierze aby przy tych parametrach bylo to cos wiecej) moze przekreslic cale pozadanie?