Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁAGAM cz to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Kochane jestem jeszcze młoda mam 19 lat Kochałam się z chłopakiem do końca i dopiero po fakcie zorientowałam się że zrobiliśmy to na dwa dni przed owulacją Już na drugi dzień miałam śluz płodny a szczyt na 2 dzień po sexie Nie miałam jak załatwić sobie tabletki 'po' Wtedy myślałam że to bezpieczne dni ale po 2 dniach od stosunku ewidentnie miałam ból jak na owulacje Do testu jeszcze sporo czasu ale cholernie się boje Jak myślicie czy moje obawy są uzasadnione

Gość gość
zbieraj na wyprawkę

Gość gość
obawy słuszne mam dużą szansę na ciąże.

Gość madamprawda22
Ha bzyka się i nie myśli o konsekwencjach.Jak najbardziej w ciąży możesz być ale nie przejmuj się tak czasem zajść nie jest prosto

Obawy są uzasadnione, ale z drugiej strony też nie każdy stosunek w dni uważane za płodne kończy się ciążą. Teraz trzeba czekać.

Gość gość
Boże jaka głupia byłam Poniosło mnie a zawsze się kontrolowałam A może plemniki tyle nie przezyją w końcu to trochę czasu minęło od stosunku do owulacji

Gość gość
no masz dużą szansę na ciążę. gratulacje!

Gość gość
za późno na tabletke 'po' a usunąć bałabym się i nie zrobiłabym tego Dlatego tak bardzo nie chce być w ciąży Nie z nim i nie teraz

Gość gość
ha ha mam dziecko z 7 dnia cyklu a owulacja 11

Gość gość
błagam nie straszcie mnie jeszcze się łudze Do testu mam jeszcze sporo dni ale zaczynam schizować Ale może to prawda, są pary które od lat się starają i nic więc może cale nie tak łatwo o ciąże To jedyne pocieszenie

Gość gość
Jak nie uważałaś co robisz to teraz rób co uważasz .

Gość gość
plemniki żyją 72 godziny średnio więc ciąża jest możliwa i to bardzo. a macie pracę, mieszkanie?

Gość gość
tylko cud cie uratuje jak nie jesteś w ciąży to wyciągnij z tego wnioski.

Gość Marcelina123123
W ciaze mozna zajsc w dni nieplodne tez. Sluz jest plodny i maloplodny. Ja mam syna z dni nieplodnych. zrob test ciazowy domowy w spodziewana @ albo po ! Albo idz na bete..

Gość gość
to zwykła szczeniacka miłość Nie w głowie mi wspólne mieszkanie i zakładanie rodziny Przede mną studia, praca, marzenia Potem rodzina

Gość madamprawda22
Nie macie dzieci z dni niepłodnych :P po prostu inaczej płodne wypadły

Gość gość
dokładnie masz syna z przesuniętej owulacji a nie niepłodnych dni.

Gość gość
no to chyba autorko musisz sobie zmienić plan na życie najpierw bedzie dzidzia... a potem??? bedzie ciężko, spaprałaś sobie życie, jedna chwila i wszystko przewrócone do góry nogami.

Gość gość
Jak będziesz w ciąży to urodzisz i wychowasz :) ja sama nie jestem dużo starsza, mam 21 lat :) z początku się załamałam, ale teraz jestem w 7 miesiącu i jestem bardzo szczęśliwa, rodzice i mąż też, znajomi i cała rodzina :) mam to szczęście, że mam cudownego faceta, który mnie we wszystkim wspiera i bardzo cieszył się na wiadomość o ciąży :) w sobotę jedziemy po wózek hihi

Nie straszcie Autorki bo jeszcze nic nie wiadomo. Będzie wynik testu za jakiś czas to wtedy będzie wiadomo. Do tej pory to są tylko niepewne scenariusze.

Gość gość
niepewne ale przyznaj że szanse na ciąże ma duże.

Gość madamprawda22
No właśnie straszycie.Może być w ciąży ale nie musi.Ja nie raz miałam owulacje przesuniętą kochałam się z moim też do końca i dziecka nie mamy.Musi być ten złoty strzał :P

Całkiem realne, to prawda. Jednak czy bóle z pewnością oznaczają owulację czy Autorka potrafi dobrze obserwować śluz, swoje ciało itp. Ja już dawno nie mam 19 lat, ale wciąż mam wiele wątpliwości gdy obserwuję swoje ciało pod tym względem i dlatego nie zdecydowałabym się na metody naturalne. Czy pomimo dni płodnych, gdyby nawet były zaszłaby w ciążę - tak wiele osób się stara i nie może zajść z baardzo różnych powodów. Wiele jeszcze zależy od faceta, jego nasienia itp. Obawy są realne, ale teraz się jeszcze niczego nie ustali. Dopiero test lub 2 wykonane w odpowiednim czasie coś dadzą.

Gość gość
Macie racje za głupotę się płaci ale nadal się łudze Pewie tylko shizuje a wszystko skończy się dobrze i ciąży nie będzie

Gość gość
" nie teraz i nie z nim " bzykasz się na prawo i lewo??

Gość gość
zawsze tak może się zdarzy ale jesli jednak bedziesz w ciąży, zmienisz plany, na studia mozesz isć zaoczne.