Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Völlemar

Odchudzanie nie tylko dla pań DIETA 1000 KALORII

Polecane posty

Witam. Chciałbym zrzucić trochę kilogramów ale nie samemu :). Będę opisywać swoje zmagania, na razie się przygotowuję bo to nie jest dość łatwe. Każdy tutaj może się przyłączyć! Zapraszam.

Może powiem coś więcej. Zaczynam od poniedziałku ponieważ przez weekend nie będę w domu i ciężko by było przygotować posilki. Także to nie jest słynny poniedziałek tylko od tego momentu będę mógł się skupić na diecie. Dieta nie będzie równa 1000 kalorii tylko raczej tak 1200-1300 max. Zbieram teraz ciekawe przepisy aby potem nie mieć dylematu co włożyć do ust :). Mam nadzieję że będzie sporo nieczasochłonnych bo zbyt długie stanie przy garach jest dołujące. Ćwiczenia będą ranne 30 min cardio. Chciałbym na świeżym powietrzu bo podobno lepszy efekt ale nie chcę mi się wychodzić w ciemność. Chcę zobaczyć jak to jest być szczupłym a nie tłustym tylko ze wysokim to tak nie widać :). Postanowiłem też zadbać o siebie z zewnątrz ale o tym w którymś poście :) Życzę wam wytrwałości w walce o lepsze życie! Niech inni zobaczą wasz charakter i siłę! 😍

Gość Aga_maga
Hej. Ja też jestem na diecie. Od trzech tygodni. Zaczęłam ograniczać jedzonko, i niewskazane produkty zastępować tymi, które są polecane. Uwielbiam ryby i na nich raczej bazuję, komponując dietetyczne dania. Do tego wyrzuciłam z jadłospisu wszelkiego rodzaju przekąski typu czekoladki, batoniki i czipsy. Postaram się zrzucić 19 kilogramów. Wiem, że jest to sporo, dlatego wesprę się kapsułkami wspomagającymi odchudzanie. Znalazłam takie - http://wsad.it/gosc/slimette i mam nadzieję, że dam radę do marca zgubić tę nadwagę.