Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc111111

przesuszone włosy po lokowaniu

Polecane posty

Gość gosc111111

Mam sianowate włosy, stosuje maski nawilżające, jedwab nic nie pomaga. Na różne okazje zawijam sobie loki lokówką, stopniowo spryskując je lakierem do włosów taft. Jednak nie zdąże zakręcić wszystkich i loki już opadają, włosy się puszą. Jest jakaś metoda na to?

Gość gość
"Jedwab" to nie jest odżywka tylko silikony nadające się tylko do zabezpieczania przez obklejanie końcówek włosów. Olejujesz włosy? Myjesz odżywką? Mówią ci coś takie nazwy jak Kallos, Gloria, NaturVital, Sesa, Khadi? Jak nie to masz dużo do nadrobienia, bo pojęcie o właściwej pielęgnacji włosów masz zerowe (jak i ja miałam jeszcze rok temu). Poczytaj blog Anwen, blog Kascysko, blog Czarownicująco, podforum "Pielęgnacja włosów" na Wizażu. Zacznij od tego wpisu: www.anwen.pl/2011/10/przykadowy-tygodniowy-plan-pielegnacji.html

Gość gość
ja chodzilam na zabiegi do black pearl w krakowie, mialam strasznie suche wlosy, ale juz jest lepiej, przeciez nei zrezygnuje z prostownicy

Gość gość
ej pamieta moze ktos taki temat o poczatkujacej fryzjerce, ona bardzo duzo rad pisala o domowych sposobach pielegnacji wlosow, temat zalozyla gdzies jesienia.. nie pamietam dokladnie, pisala tez, ze przeraza ja, gdy kobiety przychodza farbowac wlosy,. zeby sie blyszczaly :P :D PAMIETA KTOS? :)

Gość gość
i miala obawy przed szefowa, bo wiadomo jak fryzjer duzo doradzi o pielegnacji domowej to niekoniecznie przyjdzie taka klientka ponownie. i czesto zmieniala zaplanowane zabiegi npo prostu na pielegnacyjne (np. zamiast farbowania) i przez to rachunek byl nizszy. POMOZCIE ZNALEZC :) moze ma ktos w ulubionych :)

Gość gość
nikt nie pamieta tego tematu? BABKI temat ciagnal sie bardzo dlugo :)

Gość gość
[pamiętam ten temat ale już wykasowało mi wszystkie ulubione :p

Gość gość
Kiedyś nie było prostownic i jakoś ludzie żyli, a teraz bez tego nie mogą :D

Gość gość
chce tamten temat :( niech ktos pomoze, szukanie w kafe wyszukiwarce i w googlach nie przynosi rezultatu...

Gość gość
dziw* ;)

Gość gość
Przecież całą masę wiedzy masz na wspomnianych blogach, możliwe, że któryś z nich prowadzi - albo z nich korzysta - ta fryzjerka, bo porady są zadziwiająco zbieżne :)

Gość gość
te, spamerka od black srarl, wypad!!!