Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p3

Dziewczyny pogadajmy

Polecane posty

Gość p3

Pogadałbym o waszych pragnieniach i potrzebach.

Gość gość
a co z twoimi? :)

Gość gość
Właśnie, a Twoje pragnienia?

Gość p3
Jasne że są ale postanowiłem tak z innej beczki nie jak typowy neandertal. Po prostu pora pomyśleć o tej piękniejszej połowie.

Gość gość
a my z grzecznośc**pytamy najpierw Ciebie. to nam pomoże sie wygadać jak Ty zaczniesz ;)

Gość p3
No właśnie chciałbym dowiedzieć się jak tak naprawdę lubicie się kochać i co was najbardziej podnieca?

Gość p3
no dziewczyny pomóżcie

Gość gość
przed seksem ważne żeby facet wkładał paluszka do środka, to jest dobre przygotowanie przed orgazem, podoba mi sie jak facet jest męski patrzy sie na mnie, jak on sam pokazuje emocje, dotyka mnie powoli patrzy takim pewnym siebie wzorkiem na moje piersi i bawi się nimi powoli troche niedbale, jak złapie mnie za wlosy, jak przytrzumje moje ciało rękami zamiast trzymać je na podłdze. jak masuje moją łechtaczke mocno ale powoli cała.

Gość p3
aha więc jednak lubicie troszkę poszaleć? Czy to tylko tak dla zadowolenia faceta?

Gość gość
przeciez ona napisala o masowaniu lechtaczki a nie o robieniu loda cymbale

Gość p3
jakim lodzie, a i nie używaj słów których nie rozumiesz. Mówie o tym że niektóre dziewczyny udają ze lubią ostrzej się pokochać np. ciągnięcie za włosy by sprawić partnerowi przyjemność.

Gość gość
i jak bije mnie po tyłku ;) zapomniałam dodać. myślę że prawie każda dziewczyna lubi ostry seks, ale do tego potrzebna jest miłość i świaodmość tego że jest sie kochanym i to tylko zabawa ;) a apropo lodów to lubie jak facet dopycha moją głowe żeby głebiej wszedł. i najlepiej jak rusza nim jeszcze w śordku ;) ah i najważniejsze! w czasie seksu żeby poruszał się też na boki w sensie np. włozyl go całego i troche sie porzpychał ;)

Gość p3
Ideale ;-) To mamy wiele wspólnego. Myślałem zawsze że tak ostrzej to tylko wyjątki.

Gość gość
porzpychal? :O porz.eczkowa pycha? jakis nowy sos do polania loda:O

Gość gość
Wniosek taki że można spotkać partnerkę która lubi to co facet. Co tam jeszcze proponujecie?

Gość p3
Tylko jedna dziewczyna się odważy? No dalej to dla waszej przyjemnośc****otem nażekacie że się faceci nie starają.

Gość gość
i jak bije mnie po tyłku ;) zapomniałam dodać. myślę że prawie każda dziewczyna lubi ostry seks, ale do tego potrzebna jest miłość i świaodmość tego że jest sie kochanym i to tylko zabawa ;) a apropo lodów to lubie jak facet dopycha moją głowe żeby głebiej wszedł. i najlepiej jak rusza nim jeszcze w śordku ;) ah i najważniejsze! w czasie seksu żeby poruszał się też na boki w sensie np. włozyl go całego i troche sie porzpychał ;)

Gość gość
no to moze ty nam o swoich fantazjach opowiedz...?

Gość gość
miało być "porozpycha"

Gość p3
Lubie robić to w różnych pozycjach. Chociaż uwielbiam jak dziewczyna jest na górze i seksownie kręci tyłkiem, porusza się do tyłu i do przodu. Lodziki też lubię, nie musi być szybkie obciąganie powoli i głęboko też jest miło. Ogólnie każdy rodzaj seksu lubię tylko nie zawsze mogę się rozwinąć.

Gość p3
Nie narzekam na życie seksualne. Brzydki nie jestem, granat ryja mi nie urwał :-) chociaż często nimi rzucam broniąc dzielnie naszych granic. Po prostu próbuje zrozumieć jak dziewczyny chciałyby przeżywać seks .

Gość Słowianka1717
Uwazaj na granaty skarbie bo cos Ci moga oberwac:)

Gość p3
Tego bym nie przeżył :-) Gdybym stracił taką broń to czym bym walczył. To już wole śmierć.

Gość gość
teksty,podteksty i slang małolatek na ty forum. inwazja zombi w wieku 17-24 a może tak dojrzalej? Hmmm?

Gość p3
niegrzeczna 37 no proszę więc nie jest tak tragicznie jak jeszcze takie kobiety się trafiają. Twój facet pewnie ma radochę.

jakby Ci to powiedzieć ... ma i to wielką. Aż czasami sama nie wyrabiam. Chce wszędzie i zawsze :) i wszystko ... i w sumie dostaje, bo pragnienia, fantazje i potrzeby nam sie zgrywają idealnie. No, może ja mam minimalnie mniejsze ... ;)

Gość gość
Niegrzeczna37 ty jestes wszedzie na kazdym temacie czy ty masz rodzine i gdziekolwiek pracujesz? A moze na tym poratalu?

Gość gość
to sie nazywa pomrocznosc jasna :O taki lajf