metalówaa1994 0 Napisano Styczeń 16, 2014 Ja często kupuje płyty ale widze że większośc ludzi o empetrójkowi piraci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2018 Ale empetrójki nie muszą oznaczać piracenia. Zależy skąd je masz. Kupowałam wielokrotnie empetrójki w Empiku online. Moim zdaniem to jest nawet lepsza opcja, bo wybieram sobie jakie utwory mnie interesują, za te płacę i wyłącznie tych słucham. Zdarza mi się nadal kupować całe CD, ale głównie składanki. Płyty pojedynczych autorów tylko w wybranych sytuacjach, najczęściej kiedy pojawia się okazja cenowa i bardzo danego gościa lubię. Wielu moich znajomych normalnie kupuje mp3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srynik 2 Napisano Styczeń 9, 2018 tak, kupujemy :). Jak nawiecej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2018 ja nie kupuję CD bo łatwo je zarysować. tylko mp3 i vinyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudia Napisano Maj 21, 2019 Korzystam tylko z płyt sluchając muzyki. Empik ma tak bogatą ofertą, że żal z niej nie korzystać, uwielbiam zapach nowej świeżej płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Maj 24, 2019 Wybieram się w weekend do Empiku, chcę kupić jakaś płytę dla syna na dzień dziecka, ma 12 lat, nie wiem nawet jakiej muzyki słucha, polecicie coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chloe Napisano Czerwiec 14, 2019 Dnia 24.05.2019 o 09:41, Gość Kasia napisał: Wybieram się w weekend do Empiku, chcę kupić jakaś płytę dla syna na dzień dziecka, ma 12 lat, nie wiem nawet jakiej muzyki słucha, polecicie coś ? zasugeruj sie ich topka ja tak zawsze robie, jest uniwersalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janko Muzykant 2 Napisano Listopad 8, 2021 (edytowany) Kupowanie płyt CD z muzyką wydaje się w dzisiejszych czasach fanaberią. Niektóre ceny krążków są strasznie drogie, ponadto wydany album pojawia się często w kilku różnych edycjach, w które upychają różne zabawki. Skok na kasę. W droższej edycji dostaniesz rzeczy, których nie ma w tańszej. Zauważyłem, że niektórzy ludzie kupują wszystkie edycje danego albumu różniące się wyłącznie treścią zewnętrznej okładki. 350 złotych za płytę to już niesamowita przesadza. No, ale "edycje kolekcjonerskie" swoje kosztują. Warto przepłacać? Edytowano Listopad 8, 2021 przez Janko Muzykant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janko Muzykant 2 Napisano Listopad 8, 2021 (edytowany) 70-80 złotych za samą płytę to również nie mało biorąc pod uwagę ilość płyt dobrych zespołów wydawanych każdego miesiąca Podobno mamy najlepszy okres na kupowanie płyt CD. Cenowo tego nie widać. Edytowano Listopad 8, 2021 przez Janko Muzykant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach