Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2Zdziwiona3

Wazne pytanie prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Gość 2Zdziwiona3

Pomozcie mi zinterpretowac moja szyjke macicy. W trakcie cyklu zachowuje sie standardowo nisko na okres, wysoko w dni plodne. Jednak okres spoznia mi sie od kilku dni. Owulacje juz mialam moj lekarz potwierdzil byl widoczny plyn i poszarpany mniejszy pecherzyk. Robilam test 3 dni temu ale byl negatywny. Tylko moja szyjka od dobrego tygodnia caly czas jesy wysoko. Nie wiem jak to opisac ale jest zamknieta. Jest tez twardawa ale ta tkanka ktora jest na niej jest jakby rozpulchniona. Tzn jak badam szyjke i przejezdzam palcem to czuje ze moge ja przesunac. Nigdy dotad nie zaobserwowalam takiej sytuacji przed @. Okres spoznia mi sie 5-7 dni. 5-7 dlatego ze czasem jest odchylenie i @ przychodzi z 2 dni pozniej. Co o tym myslicie? Podpowiedzcie cos.

Gość 2Zdziwiona3
Podpowiedzcie cos..

Gość gość
Czy test robiłaś z porannego moczu? Nie zawsze testy wychodzą? Może był drugi ledwo widoczny pasek?

Gość 2Zdziwiona3
Tak z porannego moczu. Nie widzialam nawet niczego co bym mogla porownac do cienia kreski.. Wczoraj czulam co jakis czas takie spiecia w podbrzuszu krociutkie i raz na jakis czas jak przed @ ale ja juz od dawna takich boli przed @ nie mam. A teraz sie zdarzyly.

Gość 2Zdziwiona3
A dzis znow cisza i spokoj ani jednego uklucia.