Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amamama

meble

Polecane posty

Gość amamama

Jaki kolor mebli do pokoju z panelami bodajze jasny dab i lozkiem metalowym czarnym? Nie ukrywam ze mam problem z pomyslem na ten pokoj. Chcialabym aby panowal tam taki spokoj w wystroju. Marza mi sie dodatki w stonowanych barwach beze szarosci ecru...biale meble raczej opadaja.

Gość gość
No chyba ze jakies biale ale nie snieznobiale?

Gość gość
sugeruje wizyte u architekta 🖐️

Na Twoim miejscu kupiłabym meble, w troszkę ciemniejszym kolorze od podłogi, drewniane. Dużo też zależy od tego w jakim stylu chcesz umeblować ten pokój, może dopisz jeszcze trochę szczegółów. jaki kolor ścian masz w pokoju?

Gość amamama
Kolor scian mam poki co bialy bo czekam na jakies olsnienie co do wystroju:-) nie chce wielkiego meksyku tylko spokoj i harmonie. Uwielbiam beze i cieple klimatyczne wnetrza. Lozko jest czarne giete metalowe. Takie romantyczne:-) chcialam uniknac mebli ciemnych.

Gość gość
Białe meble. 2 kolory drewna w jednym pokoju to wiocha max

Gość gość
Tym bardziej jak chcesz spokój i harmonię to nie kupuj mebli w innym kolorze drewna

Gość OlgaOlgaOlga
Albo jakieś ciemne, wenge np. Może zdecyduj się na meble pod wymiar, mozna sobie indywidualnie sporo dopasować i jest wygodniej. Meble na czas - my tam zamawialiśmy swoje meble

Gość meblonista
Jeżeli chcesz uzyskać spokój i harmonię to nie polecam kupowania ciemnych mebli. Białe meble też nie są najlepszym rozwiązaniem. Odpowiednim kolorem ścian do sypialni byłby fiolet. Osobiście zdecydowałabym się na beżowe meble, skoro chciałabyś, aby stworzyć przyjemne wnętrze. No i nie zapominaj o dodatkach, które w szybki sposób spowodują zmianę całego pokoju. I tutaj można poszaleć, bo nie są drogie :)

Gość gość
Tutaj mają sporo inspiracji jeśli chodzi o meble http://www.meble24.sklep.pl mi się przydało jak meblowałam swoje mieszkanie także może Ci też się przyda :)