Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się że wpakowałam się w spore kłopoty

Polecane posty

Gość gość

Nie układało mi się w domu z rodzicami, często były jakieś problemy i negatywny klimat w domu. Mam takiego kolegę, trochę starszego ode mnie. Sam mieszka i pracuje. Opowiedziałam mu o moich problemach i zaproponował mi wsparcie i pomoc, nawet zaproponował żebym się do niego przeprowadziła w zamian za przyjaźń. Głupio mi było przystawać na to ale przy pierwszym większym problemie uległam i się zgodziłam. Na początku było w porządku ale ostatnio on trochę przegina. Obudziłam się rano, a on leżał obok w moim łóżku i głaskał mi udo. Kiedyś zapytał czy byłam już intymnie z mężczyzną.. Robi mi czasem śniadanka.. Boję się teraz co według niego ta przyjaźń oznaczała.

Gość gość
aż taka głupia jesteś? masz sie z nim pieprzyć, i to szybko! :p

Gość misskrasnali
😭... o naiwna kobieto....od uda się zaczyna.. :o

Gość RuchamPsaJakSra
nadstaw mu kakao to zachowasz dziewidztwo

Gość RuchamPsaJakSra
tzn kakało sorry

Gość gość
niekoniecznie sex ale jemu pewnie o to chodzi zeby z toba sypiać powiedz mu otwarcie żeś dziewica to jeszcze szybciej bedzie chciał cie przelecieć nie mam przyjazni damsko męskiej jest czysty układ proste

Gość gość
Przyjaźń z facetem? Chyba erotyczna, każdy zdrowy chłop myśli tylko rozporkiem, a jeszcze jak dziewczyna mu się podoba ;) Daj spokój !hahahahah!!!!!!!! Masz 3 opcję 1.zamek w drzwiach 2.uciekasz gdzie pieprz rośnie 3.chcesz tego co on i ulegasz. Wybór twój:)

Gość gość
Martwię się, że będzie chciał tego i mnie wyrzuci z domu, a nie mam dokąd pójść. Normalnie z deszczu pod rynnę. :(

Gość gość
a co na pasozuyta sie kreujesz , człek c****omaga a ty nic w zamian ? egoistka w******* by cie w mig .,

Gość gość
nic na tym swiecie nie ma za darmo , a ( p i z d a ) nie mydło sie nie wymyje

Gość gość
k******* p**********e baby , ciagle tylko beziteresownego ksiecia by chciały brac garsciami a dawac nic ! ubedzie ci jak mu d**y dasz >?

Gość gość
Myślałam po prostu, że on szczerze chce mi pomóc. To nie jest tak, że mieszkam sobie u niego na darmo.. Pomagam mu w domu, gotuje..

Gość gość
a przystojny jest?podoba Ci się? pociąga Cię?

Gość gość
Jest przystojny ale to nie zmienia faktu, że ja nie chcę oddawać się w zamian za mieszkanie.

Gość gość
a może zakochaj się w nim

Gość gość
Niby jak mam się w nim zakochać? Przecież to nie przychodzi od tak.

Gość gość
Ile masz lat? Dziewczyno pakuj sie i jak najszybciej wracaj do rodziców, bo dzis głaskanie a jutro .... Nie ma nic za darmo

Gość gość
wiedział jaką masz sytuacje w domu więc to wykorzystał i złożył ci tą propozycje z mieszkaniem a ty się dałaś nabrać,że to tak po przyjacielsku a on teraz chce cie mieć, chcesz bądź z nim a jak nie to wracaj do domu lub szukaj innego lokum.

Gość gość
Mam 19 lat. Wątpię, że rodzice będą mnie chcieli przyjąć z powrotem. Myślałam, że jemu naprawdę zależało żeby mi pomóc. Wiem, że zaufałam zbyt pochopnie.. Ugotowałam się.

Gość gość
To prosta droga do tego żeby któregoś dnia wlazł Ci do łóżka i Cię po prostu zg****ił, a później C***owie że coś za coś i nie będziesz mogła nic z tym zrobić.