Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak mnie szantazuje

Polecane posty

Gość gość

witam bylam kilkanascie m-cy z chlopakiem ,w tym ponad rok mieszkalimy razem nie szanowal mnie jak nalezy, byl agresywny, wyzywal sie na mnie jak cos poszlo nie tak, a takze czulam sie wykorzystywana finansowo przez niego wiec postanowilam sie wyprowadzic, on oczywiscie jak sie dowiedzial wpadl w jakis szal, zaczal mowic ze sie zabije, lykal jakies tabletki itp prosil mnie o szanse wiec zostalam, nie wiele na lepsze sie zmienil,a poniewaz nie dam soba pomiatac i sie wykorzystywac wyprowadzilam sie..

Gość gość
..mielismy i dalej mamy kontakt ze soba, teraz znowu mowil jak bardzo mnie kocha, chcial wyjechac gdzies zeby zapomniec ale tak naprawde chcial byc ze mna, znowu blagal mnie o ostatnia szanse, jednak ta agresja w nim siedzi, to jego zachowanie mnie po prostu od niego odpycha, powiedzialam ze nie chce z nim byc to, znowu wspomnial o samobojstwie,przy mnie zlapal za nozyczki i chcial sie ciac.. ze on juz ma dosc wszystkiego czasem czuje ze jestesmy dla siebie ale to jego zachowanie mi sie nie podoba facet ma 27lat i takie numery odwala, widac ze ma slaba psychike, ale on uwaza ze wszystko z nim w porzadku i nie widzi problemu, przeciez to strach byc z kims takim

Gość gość
ostatnio powiedzial mi ze wszyscy tak robia, targna sie na zycie po stracie ukochnej osoby ?? bardzo ciekawa teoria.. nie iwem skad to wzial

Gość gość
przecież to psychol, jak ma kogoś zabić to najlepiej siebie, bo chyba nie Ciebie? albo znęcać się nad Tobą i Waszym dzieckiem w niedalekiej przyszłości.

Gość gość
dokladnie , strach z nim byc ,...

Gość gość
on uwaza ze jest normalny, ze to ja mam problemy, za wszelka cene chce mnie przy sobie zatrzymac, dla niego wazne jest to ze on mnie kocha i chce byc ze mna i koniec,.. i ja tego nigdy nie zrozumiem

Gość gość
ale oczywiście dalej z nim będziesz, prawda?

Gość gość
nie wiem wlasnie jak sie od niego uwolnic, wie gdzie mieszkam i gdzie pracuje.. chyba na policje bede musiala pojsc zeby mnie nie nachodzil...

Gość gość
powiedzial ze nie chce byc beze mnie i dlatego chce z soba skonczyc..

Gość gość
idz na policje

Gość gość
ale tez nie chce sie ode mnie odczepic i to mnie drazni..

Gość gość
mowi ze jest wobec mnie szczery itd,. ale ja mu jakos nie wierze..