Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iveeet

pytanie do zaciążonych o ziółka nr 3 Sroki

Polecane posty

Gość Iveeet

Hej, wiem, że jest już temat tego typu,ale mam tylko jedno malutkie nurtujące Mnie pytanie,gdyż nie mogę znaleźć konkretnej,popartej doświadczeniem odp! Pytanie kieruje głównie do kobiet zaciążyły i piły te zioła,no właśnie w końcu nie wiem czy do owulki je pić czy przez całe 3 cykle bez przerwy (wiem, że o.Sroka tak radzi) trzymałyście się tego ?bo ja mam obawy, by w razie zagnieżdżania się nic nie zaszkodziły itp

Gość ilonbarbarzyńca
Ja piłam i zaciążyłam. Najpierw piłam całe 3 cykle bez przerwy i nic... Rzuciłam w kąt i zapomniałam. Po jakimś czasie zaczęłam znowu pić, połączyłam je z castaganusem i olejem z wiesiołka 6 tab dziennie. Wszystko zioła też tylko do owulacji. Po owulacji 1 tabletka duphastonu i okresu już nie dostałam. Obecnie 19 tc. Dodam tylko, że mąż pił z miesiąć salfazil,l karnitynę selen i bodymax plus z rzeńszeniem.

Gość gość
ale zachodzi się od ziół czy facet jest potrzebny?

Gość Fannie May
na sniadanie zjadam 3 bulki z szynka i pomidorem jak pomidory sa do d**y to wole z kiszonym ogorkiem 🖐️

Gość Iveeet
To jest mój pierwszy cykl z ziółkami, dziś czuję,że jajniki się odzywają, i jeśli wierzyć testom, śluzowi, owulacja się zbliża, i jestem w kropce, bo nie wiem czy je teraz odstawić i zacząć jak coś znowu od następnego cyklu!dodatkowo biorę żeń-szeń plus wiesiołek (ten tylko do ow) mój małżonek bierze fertimen, i pije ziółka razem ze mną