Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja chyba ochujam na tym macierzynskim

Polecane posty

Gość gość
gość No tak dzidek znudził sie po 2 miesiącach .... ludzie po co wy decydujecie sie na dzieci . xxx Słabo mi jak czytam takie komentarze... Ide na spacer!

Gość gość
no ciezko jest i pracowac, i miec dom na blysk xxx Jeszcze zapytam" dla Was "na błysk" i "bajzel" to jedyne opcje? Nic pomiędzy?

Gość gość
a ja nie rozumiem takich kobiet, ktore ledwo dziecko urodzily a juz znodzone, po scianach chodza. Rozumiem, ze monotonia jest straszna ale tylko nudni ludzie sie nudzą. Po co Wam dzieci w takim razie . dla dekoracji ?

Gość gość
zresztą temat świadczy o autorce, po prostu niedojrzałość emocjonalna i tyle...

Gość gość
a ja jestem w 37 tc i dopiero od tygodnia na l4 ale tak naprawdę mimo iż nie siedze w biurze to ciągle muszę coś załatwiać, mam po 7-8 telefonów służbowych dziennie, czasem więcej, chodzę codziennie albo na pilates albo basen dla ciężarnych i dopiero przygotowuje wyprawkę, na nic więcej nie mam czasu, a myślałam że poczytam książki :( mam nadzieję że jak urodzę to mi dadzą spokój chociaż wątpię bo jestem na samozatrudnieniu i kontrahenci nie mogą beze mnie żyć ;)

Gość gość
do nie szukam tu wróżek miałas cc planowaną z własnego wyboru czy z powodów medycznych? bo sama rozważam taką opcję