Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko za dobre matki mają problemy z dziećmi

Polecane posty

Gość gość

takie wieksze problemy, przykladem moja mama i mój brat. Oglądałam dzisiaj powtorke Super Niani , 3 chlopców i samotna matka. Sredni mowi do niej "w*********j ty nieumty swino, ty grubasie itd ". A jej reakcja " i tak Cie kocham :. Akurat tez mam synow, jakby jeden mi tak powiedzial to przez miesiac nie usiadlby na pupie normalnie.

Gość gość
za duzo telewizji oglądasz każdy moze miec problem czy dziecko matki zbyt dobrej i na odwrót,dziecko z patologicznych rodzin jest grzeczne ? hehe dobre,gdzieś gdzie jest przemoc też dzieci aniołki ? wątpie Ja jestem konsekwentna i jakoś moje dziecko często pyskuje i robi po swojemu :D życie,przedszkole,podwórko uczy również złych zachowań nie tylko dobre matki,miej dziecko a potem się udzielaj bo raczej nie masz skoro wzorujesz się telewizją haha

Gość gość
napisałam chyba wyraznie, ze duże problemy. Moi synowie tez pyskuja, tez maja swoje fochy ale w********al gruba swinio ? i boje , kopie matke ? Zadna matka nie powinna na to pozwalac

Gość gość
do tego nie umiesz czytac ze zrozumieniem, napisalam ze mam synów.

Gość Tasmanska
Jakby mi moje dziecko tak powiedziało i tu zaznaczam już nie maleńkie, tylko świadome co mówi, to tradycyjny wpierdziel na doope wyleczyłby go z taich odzywek. Chodzilby jak w zegarku taką musztrę by miał. Na szczęście swoich dzieci nie mam ,bo na takie wypusty całodobowo z pasem chyba trzeba byłoby chodzic , a strzelić nawet reką w tylek ?to przecież od razu potwor z ciebie ,jakim prawem stresujesz dzieciątko kiedy ono wiadro bluzgów i wulgaryzmów na ciebie wylewa

Gość gość
ta matka to chyba jakas masochistka :/

Gość gość
JAK SOBIE POSCIELSIZ TAK SIE WYSPISZ

Gość gość
Zbyt pobłażliwe mają problemy, dobra matka to taka która chwali i karci.

Gość gość
dzieci trzeba lac , tzn takie dzieci, te grzezne nie ma za co

Gość gość
uppp

Gość gość
nie ma czegos takiego ja ZA dobra matka. Dobra - to tylko dobrze. Moze byc najwyzej nieumiejetna, głupia, nie dawac dobrego przykladu swoim postepowaniem itd. a to, ze zawsze kocha - na tym polega macierzynstwo

Gość gość
też to oglądałam mnie bardziej zszokowało że syn bije, zaczepia matkę a ta... zaczyna płakać. siedzi i płacze.. zero reakcji zamiast złapać gówniarza, wyprowadzić do pokoju, ZAREAGOWAĆ! ona nic już starszy syn mówi: mamo on cię bije!