Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ceny uzywanych wozkow

Polecane posty

Gość gość

Mam problemy z wózkiem. Mam sporo oczekiwan co do wozka dla dziecka, nie wszystkie modele mi sie podobaja, jestem dosc wybredna. Czytałam na kafe, że dobrze jest kupić drogi, firmowy wózek typu Mutsy, Maxi Cosi, Emaljunga, ale używany taniej na all. Teraz stoję przed wyborem, bo akurat chcę coś zamówić i zauważyłam, że ludzie często wołają za wózki połowę ich rzeczywistej kwoty, a to często 1.500 zł. Ostatnio umowilam się z pewną mamą i pojechałam obejrzeć Emmaljungę- nie dość, że wózek posiadał wyraźne ślady użytkowania, to mama po ostatecznej negocjacji zgodziła się zjechać z ceny na 1.600, bo pokazywała dowód zakupu i wózek zakupiła za 3.350. Może lepiej przemyśleć sprawę i za te 1.500 zamówić na all nowy wózek typu: tako, espiro, roan, jedo itp? Kilka modeli widziałam w sklepie np. espiro i podobają mi się.

Gość gość
Ja w tej cenie kupuję nowy, nie stać mnie na taki za 3 tysiące a używanego nie chcę. Za 1500-1600 zł też można znaleźć jakieś w miarę sensowne

Gość gość
jedo bartatina-super wózek,polecam

Gość gość
Sprzedawanie za połowę ceny to jest jakiś kompletny idiotyzm i nieuczciwość. Przecież bardziej się opłaca kupić w takiej sytuacji nowiutki i sprzedać później za pół ceny. Wychodzisz na to samo, a jeździsz nowiutkim.

Gość gość
Ja za tę cenę kupiłabym nowy. Ja szukałam używanego ale za góra 500 zł! Trafiają się okazje ale trzeba śledzić na bieżąco aukcje. Ja rozumiem, że niektórzy kupę kasy płacą za wózki ale moim zdaniem jak ktoś chce kupić używany to znaczy, że nie ma za dużo pieniędzy i chce taniej coś kupić. Jakbym miała przeznaczyć na wózek używany 1600 zł to na pewno wybrałabym jakiś nowy. Zresztą w końcu też kupiłam nowy na wyprzedaży na allegro od producenta za 620 zł z przesyłką, na skrętnych kołach. Wczoraj przyszedł, bardzo fajny. Ale ja bardzo wybredna nie jestem:)

Gość gość
Ja też przeznaczam na wózek do 1500 , i za tą cenę zdecydowanie wolę nowy. I w życiu nie dam tyle za stary, używany samochód też za tyle kupisz.

Gość gość
W ogóle co ma niby wózek za 3000 czego nie ma taki za 1.500? Wg mnie w tej cenie można już kupić b. dobre wózki 3w1. Ja mam taki za półtora tys i nie narzekam. Poza tym stawiam na dole w klatce schodowej, więc jakby mi ukradli taki za 3000 to bym chyba się wściekła :P

Gość gość
kupiłam wózek używany za 1400 zł -jego cena to 3200 nowego-nigdy w życiu nie popelnie tego błędu. Zakupiłam go na allegro Wózek jak się potem okazało ktoś sprzedał niby w b. dobrym stanie-łożyska w kolach były samoróbką!!!!! Komuś się zepsuły oryginalne i zrobił sam z jakiś lewych elementów poskładanych chyba w pijackim garażu!! Druga rzeczą którą zauważyłam-stelaż który się złamał w miejscu w którym był wcześniej spawany!!!(czesc była zasłonieta plastikiem i dopiero jak się złamał po miesiącu to to odkryłam) W ogóle do tej pory nie wystawiłam komentarza na allegro temu dziadowi-a tak mu napisze ze nikt nic od niego nie kupi. Nie kupujcie używek!!!!! A mogłam kupic bebetto luca był w promocji-tak zaluje...kupiłam quinny-dziekuj***ardzo nieuczciwym sprzedającym.

Gość gość
Boję się takich okazji jak wózek używany za 700 zł, który normalnie kosztował 3 tys. boję się, że jest z nim coś nie tak i dlatego jest tak tanio sprzedawany. Oczywiście, że taka aukcja byłaby wymarzona, ale trochę się obawiam. Faktycznie chyba rozejrzę się za nowym

Gość gość
Takie okazje się zdarzają bo ktoś chce się pozbyć wózka po prostu itp. ale wtedy trzeba faktycznie uważać, najlepiej obejrzeć w realu przed zakupem bo oszustów też nie brakuje. Znam ludzi, którzy wózki mają po dwójce dzieci prawie jak nowe a i takich, co po jednym dziecku wózek nie nadaje się do niczego. Lepiej poszukaj nowego. Pooglądaj w sklepie i potem poszukaj w internecie, może trafisz na promocję.

Gość gość
my kupiliśmy wózek za 200zł używany, obejrzeliśmy go dokładnie, posprawdzaliśmy wszystko, stan super, ale nam nie zależało na marce tylko na solidności.