Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka 3030

Problemy z zajsciem w ciaze

Polecane posty

Gość majka 3030

Witam:) Zapraszam do dyskusji wszystkie Panie ktore maja problem z zajsciem w upragniona ciaze. Moj problem trwa juz trzy lata odkad zaczelismy sie starac wraz z mezem. Mam niedrozny jeden jajowod co wykazalo badanie hsg, niedlugo mam wizyte i bede dzialac dalej. Badania meza ok.

Gość majka 3030
Paula trzeba wierzyc ze sie uda, choc wiem ze to nie jest takie proste . Mnie tez czasami ogarnia złosc, nachodza pytania czemu własnie ja, przeciez chce miec dziecko i zawsze chciałam , wiec czemu, czemu tak wiele kobiet ktore doswiadczyly tego cudu nie potrafia tego uszanowac tylko zabijaja, zostawiaja itp. Ale nie trace nadziei, musi sie udac jak nie naturalnie to podejde do in vitro, ale na razie bede sie leczyc dalej i liczyc ze naturalnie sie uda. Ty tez nie trac nadziei:)

Gość gość
Ile wczesniej stosowałaś antykoncepcję i jaką

Oj ja juz przeszlam sporo w tym temacie mam inne podejscie do tego przerabiam to juz 6 lat ty mozesz sie jeszcze leczyc u nas juz niestety jest to nie mozliwe

Gość majka 3030
A do in vitro bedziesz podchodzic?

Gość majka 3030
Wiem ze to sa koszty i tez sie troche boje czy damy rade finansowo. Napewno jakby co to bedziemy korzystac z tego programu rzadowego czyli z doplata od panstwa, bo na wylozenie wszystkich pieniedzy ze swojej kieszeni to nas nie stac.

Gość majka 3030
Wiem ze to sa koszty i tez sie troche boje czy damy rade finansowo. Napewno jakby co to bedziemy korzystac z tego programu rzadowego czyli z doplata od panstwa, bo na wylozenie wszystkich pieniedzy ze swojej kieszeni to nas nie stac.

Gość majka 3030