Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wazne

Polecane posty

Gość gość

Witam, kochałam się do końca w 7 dniu cyklu. Cykle mam co 27 dni czy mogłam zajść w ciążę? stosuje tabletki antykoncepcyjne od 3 miesięcy i nie mam doświadczenia ani kogoś spytać. Tabletki stosuje regularnie bez opóźnień i nie stosowałam leków obniżających skuteczność tabletek ani nie miałam biegunek i wymiotów. Ginekolog wytłumaczył mi wszystko dokładnie ale chce znać opinie osób bardziej doświadczonych.

Gość gość
Po 1 kto jest bardziej doswiadczony niz ginekolog w tych sprawach? Po 2 Twoje cykle wraz z poczatkiem brania tabletek juz nie sa 27 dniowe. Jak bierzesz tabletki to nie masz miesiaczki tylko krwawienie z odstawienia w przerwie miedzy opakowaniami. Po 3 przy tabsach nie ma sie owulacji chyba ze wydarzyl sie cud skutecznosc tabsow zachwiana czy pominiete tabletki. Po 4 zadna metoda anty nie jest 100% skuteczna ale przy prawidlowym stosowaniu nie ma prawa nic sie wydarzyc. Po 5 nie jestes w ciazy.

Gość gość
dziekuje :)

Gość gość
nie ma 100% antykoncepcji i kazde zanurzenie prącia w szparce może wywołac ciąże.Młode kobiety są bardzo płodne.

Gość gość 001
co za różnica który dzień cyklu. Przy tabsach jeśli regularnie bierzesz to w każdy dzien jest taka sama szansa.