Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż podziekował mi za seks

Polecane posty

Gość gość

a ja poczulam sie jak babka z agencji. Ma mnostwo stresow w pracy, chodzil przygaszony.Pokochalismy sie wczoraj ostrzej niz zwykle. I dzis rano domnie z tekstem, ze mi dziekuje za seks, pomógl mu sie odstrsowac

Gość gość
tak szanuje i dlatego dziwnue sie poczulam po tych slowach. Ale wiem, ze nic złego na mysli nie mial

Gość INNYM RAZEM SIĘ ZALOGUJE
Nie widzę nic złego, w tym co zrobił Twój mąż:)Po prostu poczuł się szczęśliwy i podziękował Ci za to,że się do tego przyczyniłaś:)

Gość gość
Wiem co czujesz. Też tak kiedyś miałam. Faceci czasami nie myślą nad tym, co mówią. To "dziękuję" było niepotrzebne.

Gość gość
P apnie tez mi powód do zmartwienia - ja bym sie ucieszyła :)

Gość gość
wlasnie chodzi o to słowo :dziekuje:.Jakby powiedzial, ze było super to super ;)

Gość gość
Grunt, ze Ci nie zaplacil :P

Gość gość
Nie przesadzaj. Mój Mąz nie raz mówi do mnie " kochanie, było cudownie, dziękuję ". Co w tym złego. Gorzej jakby wstał, sięgnął do portfela i Ci zapłacił hahahaha Co prawda mój czasami w formie żartu wyciąga stówkę, daje mi mówiąc - musisz mi pięknie podziękować za tego fryzjera :P :P :P Ale my jestesmy ze soba 10 lat więc znamy się jak łyse konie

Gość gość
potraktował cie przedmiotowo

Gość gość
chamy odwracają sie plecami a mili faceci dziękuja za seks,po prostu miał więcej taktu ale zdecydowanie potrakował ją przedmiotowo

Gość gość
chamy odwracają sie plecami a mili faceci dziękuja za seks,po prostu miał więcej taktu ale zdecydowanie potrakował ją przedmiotowo

Gość gość
Zła że ci nie zapłacił? Bo nie wiem o co ci kretynko chodzi. Poczułaś, że jako porządna kobieta musisz się obrazić? Kretynka. Zamiast się cieszyć, to jeszcze fochy. Co za durny naród. Same chyba widzicie kobiety jak mocno macie nasrane. i weź z taka kretynką żyj. Co chwila takiej trzeba tłumaczyc, co się miało na mysli, że nic złego itd. itp. Masakra. Nie mam dziewczyny ani żony, bo wam trzeba zawsze wszystko objaśniać i klarować. Tępe strzały.

Gość gość
JAK DZIWCE seks i dziękuje haha

to chyba kulturalne z jego strony? jak podajesz mu zupę to nie dziękuje, że może zaspokoić potrzebę biologiczną? teraz podałaś mu c**ę, to miło z Twojej strony. jesteście kulturalnym małżeństwem;)

Gość gość
dobre dziękuję z buziakiem jest spoko. nie wiem co Cię uraziło :)

Gość gość
ty kretynko, zaden facet zadnej dziwce nie dziekuje, kretynka z kompleksami

Też sobie wzajemnie często z Ukochanym mówimy, że było cudownie i dziękujemy wzajemnie - to normalne. "Co prawda mój czasami w formie żartu wyciąga stówkę, daje mi mówiąc - musisz mi pięknie podziękować za tego fryzjera" - też się tak często bawimy - jeśli się ma do siebie zaufanie, obojgu się taka zabawa podoba i wie się, że to tylko zabawa - to uważam to za super sprawę. Nam z Ukochanym sprawia to wielką przyjemność.

Gość gość
Ale macie problemy, durny temat. Co do mnie to zawsze sobie z mężem nawzajem dziękujemy za seks, po seksie leżymy wtuleni, wymiemiamy sie pocałunkami, odpoczywamy :). Jesteśmy szczęśliwi. Nigdy tak nie pomyślałam żeby mój mąż traktował mnie jak dziwkę :P. Jestem jego żoną, nie d***** :P

Gość gość
jak to mowia - kobieta na codzien ma byc dobra gospodynia, a w lozku d***** :P

Gość gość
Jak moj maz zaplaci za jakis mega drogi ciuch to tez zawsze mowi odwdzieczysz sie wieczorem. Nie mam z tym problemu

Gość gość
Ale masz problem autorko. Robisz z igły widły według mnie :)