Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaMadzia

Chce byc piekna juz na wiosne

Polecane posty

Gość tekolaaa
gościu, mam identycznie z bieganiem :). ja to też nie lubię ćwiczyć sama w domu, to już totalnie tracę motywację...może jakieś zorganizowane zajęcia by były lepsze, ale ja też za tym średnio...właśnie do biegania mnie ciągnie, tenis...

Gość tekolaaa
Ręce to większość ludzi ma słabe, ja na początku ani jednej pompki nie dałam rady zrobić, teraz lepiej...:)

Gość tekolaaa
Wiesz rowerek stacjonarny, to też jest jakiś pomysł, da efekty na pewno tylko się chyba trzeba nagibać ;)

Gość gość
Idę już spać, choć pewnie i tak niebawem mały się obudzi na jedzenie :D I wyobraźcie sobie, że mój mężuś nadal w pracy jest i jak dzwoniłam to powiedział, że dopiero za 1,5 h będzie ehh (pracuje w przeprowadzkach) a jutro znów na 10 rano. Przynajmniej nie będę miała wymówki i będę mogła sobie rano poćwiczyć hehe

Gość tekolaaa
Idę zmyć maseczkę ;)

Gość tekolaaa
gościu, dobrej nocy i powodzenia jutro w ćwiczeniach ;)

Gość TakaJednaMadzia
ja maseczke zrobie za jakies 2 dni, dziś piling wiec nie chce jej obciazac za bardzo. milych snow gosciu ;)a znacie dobra receptę na gładkie stopy..bo nienawidze swoich stop, rozmiar 39, i drugi palec dluzszy, długie i chude wiec się mało do nich przykładam ale może bym im zafundowala cos nie cos;)

Gość tekolaaa
też mam długie paluchy u stóp ;)...ale to dobrze że mamy szczupłe stopy ;), ja mam nr 38, czasem 37. oj to też moja zmora w zimie, bo mi skóra twardnienie w zimie, ostatnio stosuje Scholla na twardą skórę, robię peelingi, właśnie mocze stopy w soli jakiejś tam :D

Gość tekolaaa
taka, a jak u ciebie z balsamowaniem ciała? ;) i jak się depilujesz?

Gość TakaJednaMadzia
ciało balsamuje roznie, ale piersi specjalnym kremem z ziaji zawsze;P buzie tez codziennie kremuje, a z depilacja..czasem depilator na nogi lub maszynka, i krem veet do bikini

Gość annss
Ja tez sie moge dolaczyc :) jestem swiezo po porodzie bo 2,5 miesiaca i planuje zrzucic kilogramy ale mi sie nie chce hehe i potrzebne jest wsparcie :D

Gość TakaJednaMadzia
chociaż ostatnio rzadko używam depilatora bo wlasnie strasznie mi się wloski wrastaly z powodu braku systematyczności w robieniu pilingow i depilowaniu na biezaco

Gość tekolaaa
no ja bardzo rzadko się balsamuje, jakoś strasznie tego nie lubię :O, no i to też niedobrze...ja depilatorem nie mogę, za mocno mnie podrażnia, maszynka na krótko, bo ja z tych bardziej nożnie i bikiniowo owłosionych ;), lubiłam wosk u kosmetyczki, ale to też kurczę żeby za tę cenę efeket był chociaż te 3 tygodnie...

Gość TakaJednaMadzia
annss witamy;) obecnie zalozylismy ze jutro cwiczymy. mam plytke z gazety ćwiczenia z chodakowska, myślicie ze będzie ok

Gość tekolaaa
annss, spokojnie, zrzucisz, to dopiero 2,5 miesiąca po porodzie :)

Gość tekolaaa
będę cię odpytywać czy ćwiczysz :D

Gość TakaJednaMadzia
annss ile wazysz obecnie ile przed ciaza, do jakiej wagi chcesz dojść no i ile masz wzrostu i ile lat;)

Gość annss
Od porodu zrzucilam 10 kg ale jeszcze drugie tyle zostalo a waga waha sie o 2 kg zamiast ubywac kg :P tez zakupilam sobie dziennik treningowy Chodakowskiej, ona strasznie mnie motywuje ale jakos nie mam sily na cwiczenie, ciagle chce mi sie spac.. zrobilam jeden trening i mialam takie zakwasy ze nie moglam wstac z lozka

Gość tekolaaa
anss, spokojnie nie zmuszaj się, może jeszcze nie masz tyle sił po porodzie i tak ci waga ładnie spada :)

Gość TakaJednaMadzia
tekola ja tez z tych owłosionych bardziej;P niby ciemny blond i cienkie wlosy ale najgorsze to bikini i wychodzą daleko za;P kiedyś probowalam wosku w domu ale raz sobie naderwałam kawalek skory także zrezygnowałam..wiec veet najlepsze rozwiązanie chociaż potem przy odrastaniu w liniach gdzie obierają mnie majtki zaraz mam czerwone krostki;/

Gość tekolaaa
veet mnie kiedyś też mocno podrażnił od tamtej pory nie stosuje... u mnie wosk u kosmetyczki to na bikini to nawet dobry efekt, ale nogi to tak średnio, na pewno za tę kasę za mały, ale może znów się przejdę...

Gość annss
Przed ciaza wazylam 61 kg, teraz waze 67 przy wzroscie 164 cm. W ciazy mialam straszny apetyt przede wszystkim na slodkie i stad te kg ;) a mam 22 lata ;)

Gość TakaJednaMadzia
a czy dziewczyny lubicie podjadać wieczorami?bo ja w dzień powiem mało jem..dziś np. ok.11 pol bulki, ok.17 talerzyk zupy i o 19.oo bulka, i potem wlasnie o godzinie takiej jak ta mnie ssie i bym cos skubala co chwile.a do tego za caly dzień 3 kawy i nic więcej do picia.. chciałabym tez to zmienić..ale nie mam weny w kuchni, albo produktów..to nie robie, a zjadałabym cos pysznego z tych dietetycznych..

Gość TakaJednaMadzia
annss ja przed ciaza wazylam 56 kg, w ciąży nie obzeralam się w ogole, jadlam normalnie jak zawsze, bo nie miałam zachcianek i pracowałam 8 miesięcy a i tak przytylam prawie 18 kg oczywiście wszystko poszlo w brzuch i trochę w cycki

Gość tekolaaa
annss, ja też mam 164 cm ;), ważę ok. 57 kg, tak ze 2 kg by mi mogło jeszcze spaść, ale niekoniecznie, bo i ja jakoś tak mam, że wyglądam na mniej niż rzeczywiście ważę.

Gość annss
Moj maz sie smieje ze w nocy widac tylko biale oczy w kuchni przy lodowce :D tez lubie podjadac nocami ale teraz juz sobie na to nie pozwalam ;)

Gość annss
Ja chcialabum wazyc tak okolo 53, 55 kg, bo nigdy nie bylam za bardzo szczupla, boczki itd ale kg po ciazy zmotywowaly mnie chociazby do diety ;)

Gość TakaJednaMadzia
mnie wlasnie teraz korci..ale wiem ze to przez to ze w dzień jadam jak jadam to wieczorem jestem glodna..a czasem w ogole nie jadam sniadan a posiłek zaczynam od obiadu ok.16.pewnie stad tez odkłada mi się na brzuchu na zapas i niby to wiem i dalej to samo;P

Gość annss
Do cwiczen w domu chcialam zakupic sobie biezniee bo uwazam Ze to fajna sprawa, ale cholernie drogie sa...na razie mam rowerek stacjonarny ktory stoi caly w kurzu ;)

Gość TakaJednaMadzia
obiecuje sobie przy was dziewczyny ze jutro zjem rano sniadanie takie jak powinnam i kawke ale tylko jedna..reszte zastapie mineralka