Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaMadzia

Chce byc piekna juz na wiosne

Polecane posty

Gość gościówa nr 1
Do włosów to kupiłam jakiś czas temu, jak wchodził do Rossmanna szampon i odżywkę Toni and guy. Teraz kilka dni temu kupiłam drugą butelkę szamponu, bo nawet mój mąż stwierdził, że po tym szamponie są ładne włosy. Odżywki użyłam tylko kilka razy, ale teraz będę częściej nakładała ją :-)

Gość gość
Właśnie jestem po 15-minutowym aerobiku. Mam wrażenie że uszy to mi się palą z gorąca a serduchu wali jak oszalałe :-) Mały jeszcze śpi, ale i tak kondycyjnie nie dała bym rady więcej na początek. Jutrp sobie odpuszczę, bo i tak jedziemy na cały dzień do mojej mamy, ale w poniedziałek postaram się kontynuować.

Gość gościówa nr 1
To wyżej to byłam ja :-)

Gość TakaJednaMadzia
Ja tez wlasnie skonczylam 15 minutowa gimnastyke,glownie sklony i skrety. No i jak obiecalam wypilam tylko jedna kawe,teraz pije zielona lisciasta. Zaraz idę sie ogarnąć do wyjścia i zjesc obiad:-).

Gość tekolaaa
Hej :) Jak tam minął dzień? :)

Gość gościówa nr 1
Ja właśnie się wykąpałam, żel z peelingiem poszedł na buzię, potem krem i balsam na brzuch. Dziś skromnie, ale za to nie jadłam przez cały dzień słodyczy ani nie używałam cukru do herbaty :) Jutro laba, bo jedziemy do moich rodziców :P I pewnie niedługo położę się spać, bo coś słyszę zza ściany że mąż jeszcze nie uśpił małego, ehh

Gość tekolaaa
Widzę dziewczyny że macie sukcesy ;) Co do szamponów, to ja stawiam na w miarę naturalne, uwielbiam szampon familijny ;), choć to też nie takie eko, naczytałam się ostatnio o szamponach rosyjskich i chce przez net kupić, olej arganowy chodzi za mną dawno i jakoś nie mogę się przybrać żeby kupić :)

Gość tekolaaa
gościówa, jakiego balsamu używasz? ja w weekendy z reguły sobie lekko odpuszcza, tzn. np jem słodycze, w tygodniu nie jestem, czasem gorzką czekoladę, już tak mam od dawna i polecam, to dobry zwyczaj :)

Gość gość
Ja dzisiaj kupilam pestki dynii i migdaly do przegryzamia.Jak sobie obiecalam wypilam jedna kawe i nie slodzilam zielonej herbaty:-) nie zjadlam tez żadnych slodyczy,oraz jestem juz dawno po kolacji,staralam sie jesc od śniadania w miarę regularnie. I powiem Wam tak szczerze,ze strasznie mi sie nie chcialo dzis cwiczyc,mialam juz przelozyc na jutro ale przeczytalam wpis gosciowy ze jest juz po aerobiku i wzielam sie w garść momentalnie,stad tez ciesze sie ze tu ze mna jestescie:-)

Gość TakaJednaMadzia
Sorki wyzej to bylam ja TakaJednaMadzia:-)

Gość tekolaaa
taka, co do herbatek, to ja różne uwielbiam, jak karmiłam piłam tylko Inkę, a teraz już cieżko, jak wiem, że mogę normalną kawę pić ;)

Gość gościówa nr 1
Balsam Ujędrniający z Garniera, taki duży żółty. Jakiś czas temu wmasowywałam go dwa razy dziennie w brzuch (po porodzie to taki sflaczały był, no i z rozstępami) i po ok. 2 tyg. widziałam efekty ujędrnienia, ale jakoś tak wyszło, że przestało mi się chcieć go codziennie wmasowywać, nie miałam czasu itp. i przestałam. Teraz zamierzam do tego wrócić, ale kończy mi się to stare opakowanie i nie jestem pewna czy kupić taki sam jeszcze raz (skoro były efekty) czy postawić na co innego. Skłaniałabym się chyba jednak jeszcze raz w stronę tego samego, ale ostatecznie pewnie zadecyduje stojąc przed sklepową półką :) Aha jak wmasowuję balsam to tak mocno masuję jakby podszczypując skórę (tak jak się chwyta skórę przy "sprawdzaniu" ile jest tkanki tłuszczowej) aż do lekkiego zaróżowienia. Jak czuję ciepło i mrowienie to wtedy przestaję.

Gość gość
TakaJednaMadzia fajnie, że udało mi się nieświadomie ciebie zmotywować :D

Gość gościówa nr 1
heh, ciągle zapominam o nicku :P

Gość tekolaaa
a może się zaczernimy? ;)

Gość TakaJednaMadzia
Ja mam tez balsam z Garniera zielony z aloesem. Takolaa a ty cwiczylas? Ja w ciąży tez pilam inne,ale teraz wole zwykla o zazwyczaj pilam do 3 dziennie, nie żeby sie obudzić a dlatego ze lubie.

Gość skokowo
Super ze trwacie w postanowieniach :-) Ja nie cwiczylam dziś i muszę się zebrać w sobie. Po ciąży mam troche duży brzuch, waga mi wróciła, wszystko ok, rozstepow brak. Co mogę wam zdradzić, ze w kąpieli myje się gąbka ta ostrą strona, szczególnie uda, pośladki i brzuch. Kiedyś codziennie taki masaż a teraz czasami ale muszę się zmotywowac. Całą ciążę tak masowalam brzuch i rozstepow nie mam. Ja kupiłam taki balsam z bielendy z makademia i czymś jeszcze nie pamiętam.ładnie pachnie. Ten z Garniera też jest dobry. Ważne by być systematycznym. Pozdrawiam dziewczyny.

Gość gościówa nr 1
Ja tam się nie chcę zaczerniać a raczej na nowej Kafe zaniebieszczać :D Mam już swój stały nick, ale rzadko na nim piszę odkąd jest nowa Kafe. Tak jest lepiej, bo potem jacyś idioci zakładają tematy o innych osobach.

Gość tekolaaa
taka, chyba wcześniej o aloes pytałaś, swego czasu byłam za, ale mnie podrażnił i od tamtej pory nie stosuję. ja dziś nie ćwiczyłam, od poniedziałku wracam do pompek ;)

Gość tekolaaa
gościówa, ja tez miałam żółty Garniera, ale jak pisałam ja tylko baseny marnuję, bo nie stosuje :O

Gość tekolaaa
*balsamy

Gość tekolaaa
skokowo, ja z kolei w ciąży smarowałam oliwką brzuch i też rozstępów nie mam...ale co bardzo ciekawe, mam na jednym pośladku, a na drugim nie ;). jakieś rady w tym temacie? ;)

Hej, mogę się dołączyć? Ja się zmotywowalam tym, ze koleżanką napisała na FB ile waży. Ja tyle nie chce. Obiecalam sobie, ze co sobotę chodze na fitness, ale trudno mi wyjść z domu w zimę. Dziś byłam :-)

Gość gość
Midlands pewnie.Witamy:-) Mamy juz fajna ekipę dziewczyny:-) Ja wczoraj tez sie szorowałam kulistymi ******* ta szorstka strona. Mam tez rękawiczki takie do pilingu czasem uzywam .Ja w ciąży smarowalam sie jakiś balsamem na rozstępy i skore na brzuch mam ladna i mila w dotyku tylko ten tluszczyk zalega:-/

Gość gość
Tekola podobno Biooil jest dobry na rozstępy, a te które juz są robia sie mniej widoczne. Moze warto spróbować?

Gość tekolaaa
witam nową koleżankę :) ja tez nie przepadam za tymi szorstkimi rękawicami, ale czynią cuda, może się systematycznie zmotywuje :) ano właśnie słyszałam o biooil, różne są opinie, no ale aż taki drogi nie jest, chyba się skuszę.

Gość tekolaaa
a jak się dziewczyny ubieracie? :)

Gość TakaJednaMadzia
Ja po domu dresik i jakas bluzeczka,tak mi najwygodniej. Nie wyobrazam sobie biegać w jeansach caly dzien po domu. A jak gdzieś wychodze to zazwyczaj spodnie albo leginsy,nogi mam chude akurat. I jakas bluzeczka ala koszulowa albo cos na ramiączkach i ba ta ala siatkowana bluzka,zresztą różne mam zależy gdzie idę i hakie mam samopoczucie to tak sie ubieram.

Gość TakaJednaMadzia
Kupilam ostatnio sukienkę na wyprzedazy na lato,taka przed kolano..rozmiar 6!czyli teoretycznie 34,ale jakiś zaniżony bo normalnie nosze miedzy 36-40 ze względu na biust. I mam zamiar w niej wygladac seksownie w wakacje i oby nie przelezala w szafie,hehe

Gość TakaJednaMadzia
Wlasnie spojrzalam na metkę ze to nawet nie 6 a 4 czyli 32!!