Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta zaniepokojona

czy to zdrada

Polecane posty

Witam. Od dawna podczytuje to forum, i zauważyłam, ze czesto pojawia sie problem zdrady. mam taki problem - jakis czas temu odkryłam, ze mąż coraz cześciej spędza czas przy komputerze, chociaz wczesniej tak nie było. Jak wchodze do pokoju to od razu lapie za myszkę i zamyka stronę którą ma otwartą. Kiedyś nie zauważył, nie zdążył zamknąć. Zobaczyłam mocno erotycznego maila do kobiety. Na moje pytanie wypierał sie wyszystkiego i udawał ze nic sie nie stało. Udałam, ze wierzę, bo poza tym siedzeniem przy komputerze nie mam żadnych innych podejrzeń, ale strasznie mnie to gryzie. I nie wiem czy dalej naciskać, czy zachowywać sie nadal tak jakbym mu wierzyła. Nie włamie sie na pocztę, nie będę sprawdzać co pisał, bo to nie w moim stylu. Strasznie sie z tym czuje.

Gość gość
Moja żona zrobiła mi awanturę o właśnie takie rzeczy, a ja właściwie nie miałem zamiaru jej zdradzać .Nawet sam myślę jakby to było w drugą stronę gdybym to ja złapał na takim czymś pewnie była by wielka awantura a żona twierdzi że to zdrada nawet gorsza od fizycznej (znaczy że czegoś musi brakować w związku skoro tak się dzieje)

Gość gość
Moja żona zrobiła mi awanturę o właśnie takie rzeczy, a ja właściwie nie miałem zamiaru jej zdradzać .Nawet sam myślę jakby to było w drugą stronę gdybym to ja złapał na takim czymś pewnie była by wielka awantura a żona twierdzi że to zdrada nawet gorsza od fizycznej (znaczy że czegoś musi brakować w związku skoro tak się dzieje)

Zastanów się czy na pewno chcesz znać prawdę. Jeśli tak zainstaluj dobry program szpiegowski :P ale nie wiem czy warto...

Zastanów się czy na pewno chcesz znać prawdę. Jeśli tak zainstaluj dobry program szpiegowski :P ale nie wiem czy warto...

jaki program? kiedys miala www.szpiegpc.pl ale boje sie, ze maz odkryje...

Gość gość
Nie, nie odkryje, jak nic nie podejrzewa, to nawet nie bedzie wiedzial, ze jest jakis progam...

Gość gość
A czy masturbacja majtkami z kosza kolezanki to też zdrada?

Gość gość
kto korzystał z tego szpiega? ostatnio czytalam o nim w gazecie, ale czekam na opinie....

Gość gość
wystarczy że wpuścisz na kompa keyloggera i będziesz wiedziała wszystko co robił, jakie strony odwiedzał, co pisał, poznasz hasła do witryn, maila, gg, itd... kaylogger zapisuje także zrzuty ekranu co jakiś czas i obraz kamery jeśli jest podłączona. Dowiesz się dokładnie wszystkiego :) Pomijam fakt że to nie w porządku i lepiej ze sobą porozmawiać szczerze, a nie się szpiegować.