Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dni po porodzie krwawi sie naprawde mocno

Polecane posty

Gość gość

Czy te pierwsze dni po porodzie naprawde wygladaja tak, ze az leje sie po nogach? Bo pozniej przez czas trwania pologu to chyba jak zwykly okres?

Gość gość
U mnie bylo dwa trzy dni, po cesarce

Gość gość
Mnie się wcale tak nie lało, normalnie jak podczas okresu, raczej obfitego, ale okresu, nie był to żaden krwotok. Trwało to u mnie jakieś 3 tygodnie, pod koniec oczywiście mniej krwawiłam i słabiej, takie plamienie tylko było.

Gość gość
u mnie jakieś 4 dni tak jak mocniejszy okres, później tylko miałam plamienia, ale bardzo długo, jakies 6 tyg.

Gość gość
a u mnie 7 tyg i to dość intensywne krwawienie było.

Gość gość
a u mnie 7 tyg i to dość intensywne krwawienie było.

Gość gość
u mnie ok 6tyg ale w pierwszych 4 dniach była masakra, co chwile latałam do wc zmieniac te wielkie podpaski, a w pierwszej dobie no 2-ch leciały ze mnnie nawet takie skrzepy, gluty.... po 3 tyg już plamiłam ale do 6tyg to trwało

Gość gość
oo też pamiętam te skrzepy.... nigdy więcej nie urodze, sam poród nie taki straszny jak połog

Gość gość
Ja byłam po lyzeczkowaniu bo łożysko nie wyszło cale wiec nie wiem czy to ma znaczenie ale ja pierwsze 3 dni jakskapy okres miałam krwawienie i przez 4 tyg plamienie raz krew raz brazxowa wydzielina. Po 3 dniach wkładki wystarczxyly nie potrzebowalam podpasek

Gość gość
kilka dni zazwyczaj, dokładnie ci nikt nie powiem bo to jest kwestia indywidualna, ja tak mocno, ale tez nie to że ciągle, to tak 3 dni w szpitalu, w domu już było mniej, ale plamiłam z przerwami długo 7 tygodni...

Gość gość
o moj BOZE jakie to okropne straszne i przykre :( chyba nie chce rodzic ;/

Gość gość
ja ok 3 dni mocniej, a w dalszym ciagu ale mniej 6 tyg z tym ze to było w lecie, a lekarz powiedzial ze jak jest gorąco to moze to tak dlugo trwac. wiec byc moze w zimie jest krócej.

To sprawa indywidualna. Ja bardzo mocno krwawiłam tydzień. Dopiero potem się unormowało. A krwawiłam (łącznie z plamieniem) równo sześć tygodni.