Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrady zdrady czy naprawdę tak zle jest

Polecane posty

Gość gość

Jestem narzeczoną piłkarza. Przeczytałam tu temat żony piłkarza i jestem pod wielkim, ale to wielkim zaskoczeniem. Czy naprawdę piłkarze zdradzają swoje partnerki ? Czy naprawdę wygląda to aż tak źle ?

Gość gość
Jesli ten pilkarz jest rozpoznawalny, dobrze sobie radzi a do tego jest przystojny to na pewno panienki za nim sikaja- aco facet zrobi z tym , to juz kwestia jego sumienia...

Gość gość
ale jakiej ligi? ryczki kozia wólka? czy będzie jeździł po świecie na kontraktach?

Gość gość
Aktualnie jest wychowankiem jednego zespołu i tam gra i najprawdopodobniej zostanie tam. Ja będę pracować tu, za niedługo ślub. Gra w Ekstraklasie.

Gość gość
Aktualnie jest wychowankiem jednego zespołu i tam gra i najprawdopodobniej zostanie tam. Ja będę pracować tu, za niedługo ślub. Gra w Ekstraklasie.

Gość gość
Narzeczony nie daje mi powodów do zazdrości, owszem wyjeżdża na różnorodne zgrupowania, mecze wyjazdowe. Mieszkamy razem. Gra w ekstraklasie. Nigdy nie miałam tak cudownego faceta jak on czuły , kochany, spełniony w tym co robi.

Gość gość
Narzeczony nie daje mi powodów do zazdrości, owszem wyjeżdża na różnorodne zgrupowania, mecze wyjazdowe. Mieszkamy razem. Gra w ekstraklasie. Nigdy nie miałam tak cudownego faceta jak on czuły , kochany, spełniony w tym co robi.

Gość gość
To co się martwisz ?

Gość gość
to trzeba byc pilkarzem zeby zdradzic? to nie zalezy od sportu zawodu czy czegos tam a od czlowieka i tego czy mysli glowa czy c****em

Gość gość
Zdradzi

Gość gość
W czasach większość facetów zdradza... Nie zależnie od tego czym się zajmują... Nie ma co się oszukiwać... Teraz myślenie główką zamiast głową to chleb powszedni...

Gość gość
W tych czasach*