Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniowalilia1986

Chcę mieć synka

Polecane posty

Gość wrześniowalilia1986

Witam. Mam 27 lat i razem z mężem planujemy starać się o dziecko już za parę miesięcy. Oboj***ardzo chcemy tylko jednego dziecka i zależy nam (w szczególności mi), aby był to chłopiec, ponieważ nie znoszę małych dziewczynek, wręcz mnie drażnią. Moja przyjaciółka też chciała synka, a jak na złość urodziła się córeczka, była zmuszona do oddania jej do adopcji, a my nie chcemy robić sobie takiego kłopotu. Czy znacie jakieś dobre metody na poczęcie małego mężczyzny?:) Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Gość gość
plec przy zajsciu w ciaze to niestety loteria. Z tego co wiem sa plemniki z typem zenskim wolne ale dluzej zyja i z typem meskim szybkie ale zyja tylko 24 godz. Z tego wniosek ze najlepiej jak sie kochac to dokladnie w owulacje. Slyszalam tez od mamy ze jak facet dochodzi gleboko w kobiecie to szybciej bedzie chlopiec a jak płytko to dziewczynka moze i cos w tym jest ja mam corke i synka ;)

Gość gość
serio oddała dziecko do adopcji tylko dlatego, że to dziewczynka a nie chłopiec?

Gość gość
ja urodziłam w wieku 18 lat i tez oddalam swoją corke do adopcji, ale nie żałuje, później urodziłam świadomie, chciane dzieckiaczki-bliźniaki, teraz mam 2-ch synow i bardzo jestem z nich dumna

Gość gość
Nie no to musi byc provo hmmm no chyba ze autorka zyje w Chinach to ok

Gość matka syna i corek
glupie suki, takie jak wy nie powinny wcale sie rozmnazać!

Gość anett12345
autorko Ty nie piszesz serio, prawda?? najwazniejsze aby dziecko bylo zdrowe!! Wiesz nawet dzoewczynki tak glupio nie mysla jak ty!

Gość gość
Buhahaha.uwierzyliscie w to pelikany? :D gratulacje 🖐️

Gość gość
No wiesz różne pokemony tu piszą.

Gość gość
mamuśki trzęsą się z oburzenia

Gość gość
kazdy normalny czlopwiek trzesie sie z oburzenia, nawet jesli to prowo!

Gość wrześniowalilia19866
Wypraszam sobie mieszkam w Polsce w zachodnio-pomorskim i piszę prawdę, gdyż w dzieciństwie miałam wiele sporów z dziewczynkami. Dla mnie to bardzo ważne, aby mieć chłopca! I jeżeli urodzę córeczkę, oddam ją i zaadoptuję synka...

Gość gość
Dzięki Bogu nikt Ci dziecka do adopcji nie da - po to są właśnie takie maglowania przed adopcją, żeby takim wariatkom dziecka nie dać.

Gość Anicetta
bo jak oddasz jedno dziecko do adopcji to nikt Ci nie da zaadoptować innego dziecka - to nie jest transakcja wymienna

Gość gość
To nie może PISAĆ KOBIETA. Każda matka marzy o córce. Są słodkie, lepiej się chowają, są grzeczniejsze, pociecha dla mamy. I zawsze są przy rodzicach, bo facet zawsze się przekabaci żonie czy kochance! Ja płakałam ze szczęścia na wieść że będzie córeczka, nawet mój maż mówił że to bzdura, że faceci marzą o synku, że chyba że jacyś niedowartoścowani, że nawet drugie może być płci żeńskiej, a i chłopczyka pokochalibyśmy. Ja bym była złamana nie mając córki tylko syna

Gość gość
to skoro juz wszystko masz ustalone, to po chooj tu zawracasz komus glowe?!

Gość gość
Ale masz problem, będzie córka to wyskrobiesz. Ewentualnie śliski kocyk. Za którymś razem się uda.

tak ci sie tylko wydaje , jak bedziesz nosic ją pod sercem zmienisz zdanie chyba ze jestes bez serca

Bo z adopcją jest problem. Widzę, że Polacy to naród nietolerancyjny i zacofany. Chciałam się dowiedzieć czy są metody na poczęcie chłopczyka, a wy mnie obrażacie i wypisujecie bzdury o tym jaką złą kobietą jestem. Okropieństwo. Jestem dobrą kobietą i byłabym kochającą matką dla małego chłopczyka, nie wmawiajcie mi, że jest inaczej.

sama jestes zacofana skoro myslisz ze sa spsoby na poczecie chłopca . to nie przepis na ciasto.

@kiwoszka mam serce, ogromne i kochające, ale nie chcę zrobić dziecku krzywdy jaką będzie odtrącenie, gdyż jestem osobą szybko łamiącą się. Po narodzinach dziewczynki najprawdopodobniej zamknęłabym się w sobie.

Gość mama Ewuni
niestety autorko nie będziesz dobrą mamą ani dla córki ani dla syna bo EWIDENTNIE masz problemy natury psychicznej

Gość gość
a ja mam zupełnie odwrotnie, marzę o córce i za cholerę nie chce mieć chłopczyska :/ gdy urodzi się chłopczysko to od razu oddam do adopcji, albo proponuje Ci autorko zamiane, co Ty na to?

wg mnie to ty wogóle nie jestes gotowa na dziecko i ciąże skoro takie rzeczy cię łamią to po pierwsze . a po drugie nie jest tak łatwo zajsc w ciąze gdy postarasz sie kilka lat czy plec nadal bedzie wazna? czy chec bycia matka . a jak masz nadal problem to idz i adoptuj sobie tego chlopca.