Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porana

Bieganie a zima

Polecane posty

Gość porana

Hej wszystkim. Pytanie glownie do dziewczyn. W czym biegacie gdy juz robi sie zimno, zaczyna pojawiac sie snieg??

Gość gość
w polarze i piance

Gość alleksandra_32
bluza termo z długim rekawem (jest pod sama szyje) kurtka do biegania, nie przepuszczajaca wiatru spodnie do biegania.. i ten zestaw daje rade w 100%. Przebiegalam zeszloroczna zime:)

Gość porana
a co proponujecie dla poczatkowych?bo kurcze te zestawy termoaktywne sa drogie :(

Gość alleksandra_32
najprościej....dresik i kurtka tzw. wiatroweczka do biegania). Mozesz zajrzec do sklepu z odzieza uzywana Tylko tez nie mozesz sie ubierac za grubo.. musi byc tak w sam raz.. i nie rob od razu wielu km, bo gwarantuje Ci, ze szybko sie zniechecisz.. :) ja z moim mezem zaczelam biegac.. dzis mam kilka maratonikow na koncie :)

Gość biegająca drugą zimę
w tamtym roku ubieralam sie na cebulke a w tym wlasnie zaopatrzylam sie w zestaw termo - są teraz przeceny ja za koszulke wlasnie po szyje na dlugi i legginsy dalam 70zł (przecena ze 149 na citeam) i wtedy na te koszulke jeszcze kurtka i jest ok. No i wiadomo zakrywamy szyje, glowe - zeby nie odmrozic i lecimy:)

Gość biegająca drugą zimę
aha na leginsy zakladam jeszcze spodnie dresowe - bo w samych legginsach pewnie za zimno moglo by byc a i nie mam jeszcze figury takiej żeby w samych getrach sie pokazywac