Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Witam, po krótce opiszę moją sytuację : poznałam chłopaka na wakacjach rok temu, w te wakacje spotkaliśmy się znowu. Zakochałam się W te wakacje on przyjeżdża znowu i może zostaje tu już na stałe. A ja mam taki dylemat : on mnie bardzo kręc***od względem atrakcyjnym. Jestem jeszcze dziewicą. Ponieść się chwili? Dodam, że żaden facet w życiu tak na mnie nie działał. A, i jeszcze jedna sprawa. Pytał się mnie o "te sprawy". Powiedziałam mu prawdę, a on, dlaczego nie uprawiałam jeszcze z nikim seksu. Powiedziałam mu prawdę, że nie spotkałam jeszcze tego właściwego, a on do mnie z tekstem, że on chyba też nie jest tym właściwym. O co mu do diabła chodziło? Pozdrawiam i życzę miłego weekendu, 20-letnia dziewica.

Gość gość
Ja po takim wyznaniu też zrezygnowałbym z rozdziewiczenia. Żebym myślał poważnie o kobiecie musi być nam dobrze w łóżku. Ty oczekujesz po stracie dziewictwa czegoś szczególnego, ślubu, długiego związku, a nie każdy mężczyzna jest gotowy dać to w ciemno. Ja bym wolał zrezygnować z seksu żeby dziewczyna później nie wypominała, że myślała, że to związek na zawsze.

Gość gość
Ale mi wcale nie o to chodziło. Mówiąc "właściwy" miałam na myśli "taki, który sprawi, że będę czuła się bezpiecznie i któremu będę mogła bezgranicznie zaufać". Ja sobie nie wyobrażam Bóg wie czego po tym pierwszym razie. Po prostu nie chcę tego zrobić z byle kim, ot co.

Gość gość
Jestem przystojny i inteligentny. Wybierz mnie :classic_cool:

Gość gość
a czym sie pochwalisz zeby mnie zadowolic

Gość Eleonora76
jak masz grubą zasłonkę to lepiej iść do ginekologa na zabieg, chłopak może być zbyt delikatny i wystraszony (zwłaszcza jak jest prawiczkiem), i nic z tego nie będzie, poza tym lepiej się najpierw pobawić i pooglądać jedno drugiego, peting, necking, dopiero potem spróbować rozdziewiczania,

Gość D25D
to mial na mysli ze skoro mu do tej pory nie dalas to pewnie tez nie jest wg cb tym właściwym

Gość gość
Na forum? Niczym. Zbyt osobiste sprawy ;P