Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka lena

powróżęz kart tarota

Polecane posty

Gość wróżka lena
ewa 16/04/87 mąż bartosz 10/12/84 w przyszłości uważaj na kobietę o jasnych włosach, widze zazdrość, nieporozumienia, stała spokojna praca w listopadzie

Gość wróżka lena
Kamila 21/08/1978 g***towny i szybki przebieg wydarzeń, przyspieszenie we wszystkich dziedzinach życia, szybkie rezultaty i pomyślność w rozpoczętych wcześniej działaniach zawodowych. Dynamiczny rozwój

Gość gość
Tu Aśka. Napisałam wcześniej i czekam na odpowiedz.:-)

Gość dziewczyna taka o
ewa 04.11.1992 czy mojemu mężowi wezmą prawo jazdy

Gość gość
Paulina 26.12.1988 Co w milosci? Kiedy poznam moja druga polowke? Co z praca? Bedzie dobrze platna?

Gość wróżka lena
sylwia 19/04/87 i kiedy znajdę pracę? i jak relacje z mężem praca- za 3 miesale nie bedzie stała, widze w przyszłości złe relacje ten związek zacznie cię męczyć

Gość wróżka lena
sylwia 19/04/87 i kiedy znajdę pracę? i jak relacje z mężem praca- za 3 mies ale nie bedzie stała, widze w przyszłości złe relacje ten związek zacznie cię męczyć

Gość gość
ewa 16/04/87 mąż bartosz 10/12/84 w przyszłości uważaj na kobietę o jasnych włosach, widze zazdrość, nieporozumienia, stała spokojna praca w listopadzie ale czy ta kobieta może być kimś wiecej dla męża czy to może być zdrada za jaki czas ta kobieta moze się pojawić. a jak to będzie praca, i czy uda mi się dziecko zapisać do przedszkola czy moze jakaś opiekunka

Gość wróżka lena
Aśka30.05.96 kiedy spotkam miłość swojego życia i kiedy wyjde za mąż i kiedy urodze dziecko i czy będę studiować historię. za 2 lata spotkasz a za 3 wyjdziesz za mąż, nie będziesz studiować historii

Gość dziewczyna taka o
pytam jeszcze raz ewa 04.11.1992 czy mojemu mezowi wezma prawo jazdy,

Gość wróżka lena
Paulina 26.12.1988 Co w milosci? Kiedy poznam moja druga polowke? Co z praca? Bedzie dobrze platna widze zastój uczuciowy. poznanie potencjalnego partnera za 9 mies praca-za 2 mies dostaniesz dobrze płatną pracę

Gość wróżka lena
ewa 04.11.1992 tak zabiorą

Gość dziewczyna taka o
czy w takim razie bedzie musiał jechac za granice czy zostanie w kraju

Gość gość
Magdalena 12/06/1992 co czeka mnie w najblizszej przyszlosci?

Gość dziewczyna taka o
ewa 04.11.1992 czy moj maz zostanie w kraju czy wyjedzie za granice? czy mam obawiac sie o kobiety ktore sie w jego zyciu pojawiaja? czy miedzy Nami znacznie sie lepiej ukladac?

Gość dziewczyna taka o
ewa 04.11.1992 czy bedzie musial jechac za granice? czy powinnam obawiac sie o kobiety ktore sie pojawiaja w jego zyciu? czy bedzie sie miedzy nami lepiej ukladac?

Gość wróżka lena
Kamila 21/08/1978 w najbliższym czasie zostaniesz w swojej starej pracy

Gość gość
witam prosze o pomoc! ja marta 05.04.1991 lukasz 03.01.1988 i drugi lukasz 05.05.1987 z ktorym sie zwiaze i z ktorym bd mi lepiej i jakie maja zamiary wobec mnie. prosze o pomoc i czekam na odpis

Gość gość
Ania 05.12.1991. Jestem w ciazy, czy bede miala chlopca czy dziewczynke?

Gość wróżka lena
ewa 04.11.1992 a z jakiego powodu miałby wyjechać za granice? uciek przed czymś ?

Kamila 21/08/1978 Czy w tym roku mam szansę na zmianę pracy? Czy czeka mnie coś nowego w starej pracy?

Gość anna 03 09 1987
a czy jeszcze uda sie odbudować relacje z bylym partnerem i czy wyzdrowieje ponawiam

Gość wróżka lena
Magdalena 12/06/1992 poznasz kogoś lub już poznałaś. On jest niedojrzały i nie uda wam się ostatecznie stworzyć jakiegoś związku

Gość dziewczyna taka o
ewa 04.11.1992 wczoraj dostał mandat ma duzo punktów a pracuje jako kierowca wiec jesli wezma mu prawo jazdy strac**prace:(

Gość wróżka lena
anna 03 09 1987 a czy jeszcze uda sie odbudować relacje z bylym partnerem i czy wyzdrowieje widze bardzo dobry układ kart. widze w przyszłości dużą namiętność i miłość. tak wyzdrowiejesz

Gość anna 03 09 1987
a czy ta namietnosc dotyczy bylego partnera czy kogoś kogo jeszcze nie znam

Gość wróżka lena
witam prosze o pomoc! ja marta 05.04.1991 lukasz 03.01.1988 i drugi lukasz 05.05.1987 z ktorym sie zwiaze i z ktorym bd mi lepiej i jakie maja zamiary wobec mnie. prosze o pomoc i czekam na odpis lukasz 03.01.1988- ma dobre zamiary a drugi jest nastawiony do ciebie powierzchownie może chodzić mu tylko o seks

Gość anna 03 09 1987
i dziekuje wrózko za poświecony czas co do wczesniejszej wróżby (TŁUMISZ SWOJE UCZUCIA, Frustrujący brak postępu, niemożność wydostania się ze starych wzorców, negatywne myślenie ) - dokładnie tak jest jam napisałaś i wydaje mi sie ze wynika to poniekąd z choroby a po czesci z przezyc w dzieciństwie......... DZIĘKUJĘ