Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadgorliwa szwagierka

Polecane posty

Gość gość

Witam, problemów tutaj moc opisujecie więc i ja się dolączę. W zasadzie to moze nie problem, ale po prostu upierdliwa sytuacja - siostra męża. Lubicie swoje szwagierki? Bo ona jest naprawdę spoko, przyjemna, miła, mocno szczera...Ale jest po prostu upierdliwa, zadzwonilaby najchetniej codziennie i pol godziny ględziła. I nie wiem, czy nie ma mozliwosc***ogadac o czyms innym, tylk o dzieciach? Ja naprawde kocham mocno moje dziecko ale spedzam z nim tak duzo czasu ze jak rozmawiam z kims doroslym to lubie o czyms innym, nie ukrywam..A tutaj nic, tylko dzieci i dzieci, wszystkie dolegliwosci, opis calej wizyty u lekarza...ech, idzie zglupiec. A najgorsze ze to dobra dziewczyna i po prostu glupio mi tak ja olewac ;p

Gość gość
Uwielbiam takie osoby jak ty - problem do załatwienia mniej więcej w 3 minuty rozdmuchujesz do tego stopnia, żeby aż na forum pisać. koleżance podobnej do twojej szwagierki powiedzialam z miejsca "stara, nie po to dzwonię, żeby o dzieciach gadać" Tak trudno jej powiedzieć to co tu napisałaś?

Gość gość
Autorko, to dokładnie tak samo jak moja bratowa, odkąd urodziła jest tylko jeden temat- jej corka. I cały monolog na ten temat. Też żałuje , że inne tematy już nie istnieją.

Gość gość
właśnie o to że pewnym osobom nie można wprost powiedzieć, co się myśli, nie zrozumieją i będą urażone ;)

Gość Październikowa mama 2013
Mam to samo ze swoją. Ona lubi sie wygadac wiec jej słucham a jak już na prawdę nie mam ochoty na słuchanie o jej córce to nie odbieram telefonu a oddzwaniam jak mam lepszy humor. I czasami jak z nią rozmawiam i juz mam dość to mowie ze dziecko mi zaczyna płakać i musze kończyć :) A.ona nadal dzwoni i gada gada gada :)))

Gość gość
też nie przepadam za swoją szwagierką:) Nie jest to zła kobieta - wręcz przeciwnie, po prostu nie nadajemy na tych samych falach, zupełnie.... Może dlatego że z moją siostrą mam świetne układy i nie potrafię wyobrazić sobie innej przyszywanej siostry :) Przykład - ciągle nalega na wspólne wakacje a mnie aż wzdryga jak pomyślę o kilku dniach razem z Nią...straszne ale prawdziwe - nie ma klimatu i już!

Gość gość
może xziewczyna nie ma z kim pogada i tyle ,spróbuj zagadać ja czyms innym i tyle