Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny kurs przygotowujący do FCE

Polecane posty

Gość gość
Warto iść na kurs FCE do szkoły TFLS, bo szkoła ma ogromne doświadczenie w przygotowaniu do takich egzaminów. Cena kursu jest atrakcyjna i dają gwarancję zdania egzaminu.

Gość gość
potwierdzam opinię o TFLS i również polecam

Gość gość
Bardzo podobały mi się w ubiegłym roku zajęcia na kursie wakacyjnym. Na zajęciach panowała przyjazna atmosfera, a każdy słuchacz jest pod stałą opieką lektora. Mogłam konsultować swoje pytania i wątpliwości językowe indywidualnie, poprzez kontakt mailowy z lektorem lub rozmowę. Dużo mi to pomogło. Mogę polecić TFLS

Gość gość
Ja również polecam TFLS. Miałam kurs FCE z fajnym lektorem, który umiejętnie prowadził zajęcia. Potrafił zainteresować.

Gość gość
dobre kursy do FCE są na pewno w TFLS

Gość gość
TFLS jest najlepsza jeśli chodzi o takie kursy.

Gość gość
Chodziłam na kurs FCE do TFLS i nie mam żadnych zastrzeżeń. Podczas kursu bardzo dobrze przygotowałam się do egzaminu. Zajęcia były ciekawe, mała grupa - wszystko ok. Polecam.

Gość gość
najlepiej przygotowywać się w TFLS, ponieważ w tej szkole dają gwarancję zdania egzaminu

Gość gość
ja byłem na kursie przygotowującym do egzaminu FCE i mam podobne zdanie o szkole TFLS, bardzo kompetentni lektorzy, doświadczenie i profesjonalizm - to można spotkać w szkole TFLS

Gość gość
szkoła TFLS ma bardzo dobre wyniki w zdawalności egzaminu FCE, dobra szkoła, polecam

Gość gość
w TFLS są super kursy przygotowawcze, ja dzięki nauce w TFLS doskonale zdałem egzamin

Gość gość
TFLS jest najlepsza jeśli chodzi o FCE

Gość gość
Chodziłam na kursy przed wyjazdem za granicę, musiałam mieć certyfikat aby dostać tam prace. Po kilku miesiącach nauki w TFLS z powodzeniem zdałam certyfikat FCE.

Gość gość
Po kilku miesiącach nauki w TFLS z powodzeniem zdałam certyfikat FCE

Gość gość
śli chodzi o przygotowanie do egzaminów to TFLS jest najlepsza. Daję gwarancję zdania i wypada najlepiej w Warszawie pod względem zdawania takich egzaminów.

Gość gość
Chodzę na FCE do szkoły TFLS. Dużo wynoszę z kursu, ale też mimo wszystko trzeba poświęcić trochę czasu w domu. Zobaczymy wyniki jak będzie Mock Exam ale jak na tą chwilę polecam szkołę TFLS.

Gość bruunoo
Dla odmiany polecę Lang – to szkoła językowa, która ma siedzibę w Warszawie. Specjalizują się w przygotowaniu ucznia do egzaminów FCE i CAE. Prowadzą tzw. ekspresowe kursy, czyli dziesięć zajęć, po których można przystąpić do egzaminu. Egzaminy odbywają się w ich siedzibie, można je zdawać także w wersji komputerowej. Ogólnie bardzo fajny klimat, spotkania kameralne w małych grupach, do tego konsultacje indywidualne i bardzo miła atmosfera.

Gość gość
Mój awans w pracy bardzo zależał od poprawienia angielskiego. Szukałam długo odpowiedniej dla siebie placówki. Ostatecznie wybrałam szkołę TFLS. W krótkim czasie udało mi się dokonać postępu w nauce. Przede wszystkim sama rozmowa kwalifikacyjna do grupy była starannie przeprowadzona. Grupa mała, dobrze dobrana pod względem poziomu. Sam kurs rzetelnie prowadzony zarówno pod kątem wiedzy teoretycznej jak i konwersacji z native speakers. Dodatkowo chodziłam na piątkowe zajęcia z native speakerem, na których poprawiałam akcent i wymowę, co było to bardzo problematyczne wcześniej. Awans w pracy dostałam po 5 miesiącach nauki.

Gość gość
Zapisałem się do TFLS na kurs przygotowawczy do egzaminu FCE. Mam fajnąlektorkę, dużo materiału ogarniamy na zajęciach. Polecam.

Gość gość
TFLS to bardzo dobra szkoła, chodzę na kurs przygotowawczy do egzaminu FCE od tygodnia i jestem zadowolona, szczególnie praca lektorów jest tego powodem, świetnie prowadzą zajęcia, typowo pod egzamin, cieszę się, że dostaję dużo dodatkowych materiałów i prace domowe - to mnie motywuje do nauki.

Gość gość
Przygotowywałam się w TFLS do egzaminu FCE i bardzo polecam tę szkołę. Fachowe podejście do ucznia, ciekawe metody nauczania, grupę miałam małą także fajnie się pracowało.

Gość gość
W TFLS dobrze przygotowują do egzaminu FCE. Szkoła bardzo długo się specjalizuje w tym kierunku.

Gość gość
Spodobało mi się jak uczą w szkole TFLS. Byłam na lekcji próbnej i zapisze się do nich na kurs. Bardzo chcę poprawić mówienie i może zdać jakiś egzamin w przyszłości. Generalnie jestem zdecydowana na tę szkołę, przyjaciółka ze studiów chodziła kilka lat temu i efekty uzyskała bardzo dobre, przede wszystkim mówi i to dobrze.

Gość gość
Polecam TFLS, zwłaszcza jeżeli chcesz przygotować się do egzaminów CAE lub TOEFL. Ja u nich oba te kursy zaliczylem i z uzyskaniem dobrych wyników z tych egzaminów nie miałem żadnych problemów. Polecam także ze względu na to, że mają w promocji darmowe kursy i konwersacje z nativami.

Gość gość
Miałam bardzo miłe doświadczenia jeśli chodzi o kurs w szkole TFLS. Chodziłam tu na kurs do matury jak tez na kurs przygotowawczy do FCE. Bez problemu egzaminy zdane. Kursy świetnie prowadzone i do tego w niskiej cenie. Oprócz tego przy kursie do FCE dostałam też kurs języka włoskiego gratisowo. Szkoła ma wysoki poziom i renomę. Wszyscy mili i kompetentni.

Gość gość
W TFLS na pewno dobrze cię przygotują. Ja tam chodziłam i egzamin nie stanowił dla mnie problemu. Mają dobrą kadrę, która wie jak przygotowywać uczniów do tego typu testów.

Gość gość
Przygotowywałam się w TFLS do egzaminu FCE i bardzo polecam tę szkołę. Fachowe podejście do ucznia, ciekawe metody nauczania, bardzo dobry dojazd na zajęcia i cena też w porządku.

Gość gość
Chodziłem na kurs do TFLS i było ok, udało mi się z poziomu podstawowego dojść do egzaminu FCE i to w miarę krótkim czasie.

Gość gość
Ja mogę polecić kursy w szkole TFLS. Szkoła ma ogromne doświadczenie i renomę. Ja chodziłem do nich na kurs ogólny, a potem na CAE. Egzamin zdałem bez najmniejszego problemu.

Gość gość
TFLS to jedna z lepszych szkół językowych. Podczas kursu czułem się jakbym miał indywidualne zajęcia, nauczyciele podchodzą do każdego z osobna i aktywizują wszystkich w grupie tak, żeby każdy się czegoś nauczył.