Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasienka161616161

Czy powiedziec mamie

Polecane posty

Gość Joasienka161616161

Powiedzieć mamie, że już srałam z chłopakiem? Poważnie się nad tym zastanawiam. Chcę być z nią szczera i przestać ją okłamywać, że idę na noc do koleżanki. Dodam, że mam 16 lat, a rodzice wiedzą, że spotykam się ze starszym chłopakiem. Codziennie w domu mam jakieś wykłady o antykoncepcji. Uświadamiają mnie, że chłopcy w tym wieku chcą tylko jednego. Ostatnio gdy rano wróciłam do domu mama powiedziała, że nie wierzy, że byłam tam, gdzie być powinnam i że to było moje ostatnie wyjście na noc, ale nie krzyczała. Uważam, że ona się domyśla, że z nim spałam, ale co innego domyślać się, a co innego usłyszeć prawdę. Powiedzieć jej, czy nie? No i jeśli tak, to od czego mam zacząć rozmowę? Boję się, że jeśli się dowie, to zabroni mi się z nim spotykać. Z drugiej jednak strony wolałabym, żeby wiedziała. Jeśli macie mnie objeżdżać i pisać, że pieprze sie z chłopakiem w tak młodym wieku, to lepiej nie piszcie nic. To była moja decyzja. A ja chcę tylko uzyskać odpowiedź na moje pytanie, a nie kazania na temat seksu.

Gość gość
Srałaś z chłopakiem????? Nie mów o tym nikomu!!!!!!!

Gość gość
Powiedzieć mamie, że już srałam z chłopakiem? no nie wytrzymam:-) HAHAHAHAHAHAHAHHAHA. Żeś doj***** z tematem:-)

Gość gość
Stare 0/10

Gość gość
Kochana, to twoja decyzja i prywatna sprawa z kim sypiasz i kiedy. Nie musisz nikomu mówić, seks jest zdaje się legalny w Polsce od lat 16? Ale antykoncepcja to podstawa, wiec na tym sie skup.