Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna8

Jedna ciąża i dwóch potencjalnych ojców przeczytajcie i poradzcie proszę

Polecane posty

Gość Joanna8

Znalazłam sie w bardzo trudnej sytuacji i nie wiem co robić. Byłam przez 3 lata w związku z mężczyzną starszym o 9 lat. Niestety po 6 miesiącach narzeczeństwa rozstaliśmy się. Powód? Odmienne poglądy, priorytety,charaktery-Ja ufająca bezgranicznie i ugodowa-On "Pan i Władca lubiący kontrole i zazdrosny aż do bólu. Ale mimo wszystko kochaliśmy się bardzo ale miłość to nie wszystko! Ja chciałam dziecka-On nie ale ja jednak poświęciłam się tzn. myślałam , że będę w stanie się dla niego poświęcić i wyrzec macierzyństwa i slepo liczyłam w to , że zmieni swoje zachowanie względem mnie i dlatego przyjęłam oświadczyny.Niestety nie wypaliło... Po 8 miesiącach poznałam innego mężczyznę.Zaczęliśmy się spotykać na tyle poważnie, że widziałam w nim ojca dla moich dzieci... 3 listopada 2013 r w moim życiu pojawił się mój ex narzeczony . Wylądowaliśmy w łóżku..19 listopada dostałam ostatni okres a 27 grudnia ginekolog potwierdził ciążę.Dodam , ze wróciłam do ex .Zmienił sie po naszym rozstaniu na tyle , że nawet ucieszył się z ciąży. Powiedział, ze nie potrafi beze mnie żyć więc zaakceptuje dziecko w naszym związku .O dziecku mówił gdy błagał bysmy dali sobie jeszcze jedną szansę.Wtedy nie było wiadomo o ciąży.Problem w tym, że ja nie jestem na 100% pewna czyje to dziecko.Tamten partner nic nie wie o mojej ciązy. Co robic ? Zostawić tak jak jest czy przyznac się?? Co byście zrobili??

Gość gość
akceptacja przez innego , a moze powrócisz po latach do ojca dziecka , nie chce mi sie czytać

Gość gość
po prostu policz jak wypadały Ci dni płodne... jeśli 19 listopada miałaś okres to jeśli masz regularne cykle w ciążę zaszłaś między 11-16 grudnia; zastanów się, z którym jest Ci najlepiej, bo co dziecku po rodzicach, którzy będą razem nieszczęśliwi?

Gość gość
no to nieciekawie ile masz lat

Gość kolejna idiotka
Nieźle, zdradziłaś obu facetów jednocześnie - i cie pokarało :classic_cool:

Gość Joanna8
Mam 27 lat

Gość gość
Autorko trudna sytuacja, nawet bardzo. Z dwoma partnerami uprawiałaś seks bez zabezpieczenia?

Gość Joanna8
nie mogłam zajść 11-16 grudnia ponieważ 27 grudnia usg wskazało 4-5 tygodniową ciążę . Na początku podczas usg nie był pewny i powiedział, ze chyba jestem w ciązy. Był sam pęcherzyk widoczny. Zrobili mi test ciążowy i wtedy wyszedł wynik pozytywny.A ten okres 19 listopada to mogła byc po prostu implantacja zarodka Nie zabezpieczałam się z żadnym...

Gość gość
I rozumiem, że z tym i z tym do końca?:)

Gość gość
No nieciekawie, ktoś dobrze napisał abyś została z tym z którym Ci lepiej.

Gość gość
gorzej niż puszczalska

Gość gość
o, Święc***aństwo się znaleźli, coście się nak***ili to wasze, co? ale przyznać to się nie przyznacie tylko dziewczynie ubliżacie. Normalne zycie a nie puszczalstwo

Gość Joanna8
Wiadomo, każdy ma coś za uszami ale tutaj świętych udają :/ Nie ma sensu zwracać uwagi

Gość gość
zrób test dna stracisz kase ale dowiez sie szansa ze z twoim bylym jestes w ciazy po 1 nocy jest mała a ta niepewnosc bedzie cie dobijac co zrobisz jak ci nie wyjdzie po urodzedzeniu dziecka obwiescisz mu ze dziecko jest jednak jego stracisz ich obu zostaniesz sama

Gość gość
zrób test profesjonalnie w dobrym laboratorium kosztuje ok 1000 zł ale warto nie zazdroszczę ci ale ja na twoim miejscu zdobyłabym kase zrobiła test przez jakiś czas nie spotykala sie z zadnym z nich i wtedy zadecydujesz życie w kłamstwie nie jest łatwe ,a niewiesz jak ci sie w zyciu ułoży zdobądz sie na prawde wobec samej siebie.M am za soba 22 lata małżeństwa dwoje dzieci więc znam zycie kiedys to sie wyda wtedy na ułozenie zycia bedzie za pózno .Zycze ci dobrze wiem ze to duzo kasy ale mysl przyszlosciowo o sobie i o tym dziecku które nosisz im dłuzej bedziesz udawac ze jest ok ze on po urodzeniu dziecka zaakceptuje je i wasze wspólne zycie tym gorzej .Pamiętaj facet porzadny nigdy nie zakceptuje zdrady choćby niewien jak cię kochał więc nie zwlekaj

Gość gość
Świat zszedł na psy, żeby kobieta nie wiedziała z kim ma dziecko. Nawet puszczalskie wiedzą ludzie niedługo nie będziecie wiedziały, że w ogóle seks uprawiałyście.

Gość gość
skąd wiadomo, że tylko dwóch potencjalnych ojców ? Ja bym obstawiał co najmniej 20 facetów

Gość gość
Jak to została z którym jej lepiej, ten "szczęściarz" wie że się puszczała i dziecko może być nie jego? 😠 Obydwaj powinni ją kopnąć w d**ę żeby została z bachorem sama, za puszczalstwo :D

Gość gość
najbardziej szkoda dziecka bo nawet nie będzie wiedziało kto jest jego ojcem :( Coraz mniej kobiet nadaje się do związku a do macierzyństwa to już nieliczne.

Gość jasiowędrowniczek
Masz przerypane . Ja to bym cię nawet opluć nie chciał ale cóż ponoć p***a nie szklanka .

Gość gość
Czaicie chodzić po mieście i wypytywać każdego faceta czy się z wami nie przespał bo szukacie ojca dziecka ?! Trzeba mieć nieźle w głowie jak jest się w ciąży i nie wie z kim :P

Gość gość
kobieto ciążę się określa od terminu ostatniej miesiączki, więc jak C***owie, że to np. 4-5 tydzień, to rzeczywiście do tego strzału doszło później. A przewalone masz, to fakt, ale sama sobie winna jesteś.