Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eneem

Problem z ćwiczeniami pośladki

Polecane posty

Gość eneem

Mam 16 lat i staram sie regularnie ćwiczyć. Ćwiczę około 4-5 razy w tygodniu, głównie pośladki z Mel B, Ewa Chodakowską.. I zero efektów! :? Może minimalnie pośladki sie podniosły, al nadal nie sa takie jędrne.. Do tego podczas ćwiczeń czuje tzw '' pompe'' że mnie rozrywa w tych miejscach gdzie ćwiczę, ale po 2 godzinach wgl już nei czuje bólu tak jakbym nie ćwiczyła.. Do tego wszyscy mówią że po treningu pośladki powinny być lkko twardsze ale nie są wogóle twarde. ;/ Nie pale ani nie pije, nie mam specjalnie zrobionej diety, ale jem regularnie, zero fast-foodów itp. więc czemu nic sie nie dzieje?

Gość rozyczki na dekolcie
PO slady znasz to haslo luzuj poslady? nie? to poznaj :D

Gość gość
ja też regularnie ćwiczę, natura mnie obdarzyła wystającym tyłkiem na którym najchętniej zbiera się tłuszczyk, więc muszę :P nie wiem jak Chodakowska, bo nie ćwiczę z nią, ale ćwiczenia Mel na pośladki uzupełniam tymi na uda, bo wydaje mi się, że w tych drugich lepiej pracuje tyłek :D

Gość gość
Po pierwsze to z twardością to są bzdury, a po drugie sprawdź, czy robisz właściwe ćwiczenia: www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/dispelling_the_glute_myth I nie ćwiczy się tej samej grupy mięśniowej częściej niż 2 razy na tydzień.

Gość gość
Z twardością to nie są bzdury, moja siostra jakiś czas temu z głupoty walnęła mnie w tyłek i sama się zdziwiła, że taki twardy, bo ją ręka zabolała, a ja ledwo poczułam :p także jednak te ćwiczenia coś dają...