Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara_23tk

wózek roan marita

Polecane posty

Gość Klara_23tk

czy sa tu mamy, które używały tych wózków? jak one się sprawdzają?

Gość mam_podobny
Ja nie mam marity, ale wózek podobny pod względem funkcjonalności, lecz wg mnie ładniejszy (babyactive ballerina, model style-już go nie robią, ale poszczególne modele różnią się np. wielkością kół, materiałem itp.). Zawieszenie na wahaczach (montowanych inaczej, jak we wszystkich wózkach)- sprawuje się super! Pompowane koła dają radę w każdym terenie. Wózek ten ma wyjątkowo wielki metalowy kosz.. ja czasem tam sporo kg ładuję i jest ok. Rączka jest regulowana w dowolnej pozycji- słyszałam, że marita ma tylko 3 poziomy ustawienia rączki. Spacerówka ma 3 lub 4 (nie pamiętam, bo używam tylko leżenia lub siedzenia) poziomy ustawienia oparcia. W gondoli oparcie jest regulowane. Oczywiście gondole i spacerówką można ustawić przodem i tyłem do kierunku jazdy. _ Ja kupowałam ballerinę używaną, sprawuje mi się super. Zjeżdżam nią po schodach (często z dzieckiem w środku, fakt, że tylko 7 stopni, ale dosyć wysokie). Na początku wydawał mi się ciężki i duży, ale to tylko wrażenie. Wózek prowadzi sie super.. i dziecku jest wygodnie, dzięki świetnej amortyzacji.

Gość gość
Mialam ten wozek ibylam z niego zadowolona wygodny dla dziecka super sie prowadzi, minusem byla jego waga i przewozenie autem gdyz zajmuje duzo miejsca ale nam te minusy nie przeszkadzaly, polecam

Gość gość
tym wozkiem sie fatalnie skreca,idz do sklepu i sobie zobacz porazka,jest taki wybor wozkow na rynku-poszukaj czegos innego,ja mam jedo 4fyn i bardzo polecam,fajne wozki ma tez Espiro,podobny wozek do Marity-Modena