Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Faceci z krótkimi włosami są dla mnie nieatrakcyjni

Polecane posty

krótkowłosi są tacy zwykli z wyglądu, właściwie mogliby miec na imie Janusz. Praktycznie tylko długowłosi mnie kręcą. Czy są tu dziewczyny które mają jak ja? :)

Gość gość
nie, glaniaste cepy z rzadkimi klakami do pasa sa zalosni, hahah k***a juz bardziej sraka kota jest pociagajaca niz taki zarosniety brudas, nie bez powodu tak sie nazywa te pryszczate malpy

Gość sledz w majtach
metalowa ma zarosnieta pipe i pache wiec szuka sobie podobnych

Gość gość
"hejt" hahaha a co to znaczy zalosny gimbusie, bo w slowniku j polskiego nie znalazlem takiego slowa?

Gość gość
gimsraka znowu zaklada kolejne denne tematy

"hejt" to słowo powszechnie przyjete w internetowym slangu. Jeśli go nie znasz to znaczy że jestes wieśniakiem któremu dopiero tydzień temu podłączono internet. No i dodatkowo jestes chamem co już udowodniłes w tym temacie :) Idź być chamskim prostakiem gdzie indziej :)

"gimsraka znowu zaklada kolejne denne tematy" Wyjaśnj co jest dennego w tym temacie? bo według mnie tylko twoja osoba która bez powodu zamieszcza w nim chamskie posty.

Gość gość
Dla mnie nieatrakcyjne są dziewczyny z metalowymi ćwiekami na twarzy , w glanach , ubrane jak lumpy i z potarganymi kudłami .

Gość gość_aga
"hejt" to słowo powszechnie przyjete w internetowym slangu. Jeśli go nie znasz to znaczy że jestes wieśniakiem któremu dopiero tydzień temu podłączono internet. hahahaah leze i kwicze hahaha jestesmy "wiesniakami" bo nie poslugujemy sie prymitywnym jezykiem gowniarzy z podatawowki hahahahah

to nie jest jezyk "g***airzy z podstawówki" tylko internetowy slang, używany głównie przez dorosłych ludzi na forach internetowych. To wy sie kompromitujecie jego nieznajomością. No ale tak to jest, jesli ze stron internetowych odwiedza sie tylko kafeterie, jak w waszym przypadku. Poza tym, moglibyście pisać na temat?

Gość gość
no ale golenie na lyso to juz tragedia i przezytek jak widze takich to mi nie dobrze

ty od gimsraki, skoro tak c**przeszkadzam, to mógłbyś po prostu nie wchodzić na moje tematy i na nich nic nie pisać? Załozyłam temat, że lubie facetów z długimi włosami. Może to dla ciebie coś dziwnego i prowokacyjnego bo mieszkasz na wsi na której wszyscy chodza ostrzyżeni na glace i słuchają disco polo. Moze. ale możesz sie po prostu odczepić i wykazywac sie swoim prostactwem gdzie indziej?

Gość gość
Też tak miałam, w liceum, ale nigdy nie przyszłoby mi go głowy wpisywać o tym na forum, zupełnie jakby kogoś to obchodziło.

To normalne, ze na forum rozmawia sie o swoich gustach. A jak cie to nie obchodzi to nie czytaj i nie zamieszczaj debilnych postów w tym temacie. Zreszta na tym forum już były tematy o lubieniu długowłosych facetów i żaden z nich nie wzbudził takiego debilnego hejtu jak ten.

ale weź spadaj? czemu demolujesz mi temat? Chciałam pogadac o lubieniu facetów z długimi włosami co w tym dziwnego/prowokacyjnego że piszesz takie bzdety nie na temat?

Mam znajomych. Ale wyjasnij co to ma wspólnego z tematem? Dlaczego masz obsesje na moim punkcie że aż analizujesz moja osobe, zastanawiasz sie czy mam znajomych i wpisujesz sie w moim temacie kompletnie nie na temat? Masz jakieś realne życie? CHCE POGADAC O FACETACH Z DŁUGIMI WŁOSAMI. NIE O WASZYCH JAKICHŚ PIERDOŁACH. Rozumiesz?

Gość gość
to nie jest jezyk "g***airzy z podstawówki" tylko internetowy slang, używany głównie przez dorosłych ludzi na forach internetowych. To wy sie kompromitujecie jego nieznajomością. No ale tak to jest, jesli ze stron internetowych odwiedza sie tylko kafeterie, jak w waszym przypadku. x glownie przez "doroslych" haha jakim trzeba byc imbecylem, zeby nie rozrozniac z kim sie rozmawia, zaskocze cie niegrzeszaca inteligencja biedna istotko, to nie dorosli, tylko niewydarzone dzieciory z gimnazjum wymyslaja i posluguja sie co rusz nowymi badziewnymi slowkami. Kompromitujesz sie ty, a nie normalni ludzie, ktorzy nie znaja kretynskiego slangu mentalnego rynsztoku. I tak sie sklada, ze wlasnie tylko przewaznie na kafeterii i innych stronach dla dzieci uzywa sie tego zalosnego "slangu", wiec nieznajomosc nie powinna nikogo dziwic, a ty wlasnie udowadniasz, ze odwiedzasz tylko kafeterie, bo nawet nie wiesz, ze na stronach naukowych nie uzywa sie prymitywnego jezyka hahaha

Gość gość
sama sobie zaprzecza, gdyby ktos czytal tylko kafeterie to znalby ten "slang", sama siedzi tylko tu a potem nie wierzy, ze gdzie indziej nie uzywa sie takich slow

Gość gigi gigi
ja też uwielbiam facetów z długimi włosami!!! z resztą mój mąż wygląda jak Khal Dorogo! - mmmmmmmm...

Gość czternastolatka
Ale macie n******* w głowie. Do waszych pustych głów "słowo hejt nie używają tylko dzieciory z gimnazjum tylko też dorośli. Widziałam już dużo tematów. w których sie hejtują jak porąbani i sami piszą coś w stylu "i po co hejtujesz" więc jak nie wiecie co to jest hejt to nie wiem jak wy sie obchodzicie w internecie. Na każdym forum sie hejtują. Jesteście nie noramalni. Na tym forum w 90% są chyba ludzie porąbani. Wychodze z tego forum. Albo ludzie pytają o coś poważnego to nie którzy z was odpowiadają chamsko itp. A dziewczyna poruszyła temat, że lubi facetów w dłużysz włosach i zapytała sie czy ktoś też tak ma. Nie podoba wam sie temat to po co odpowiadacie głupimy komentarzami. Tak samo na portalach społecznościowych. Nie podoba wam sie temat czy coś to po co na to wchodzicie? Lubicie hejtować czy coś to sobie załóżcie temat i tam sie obrażajcie itp. Dowidzenia

Gość gość
analfabetka w dodatku...zal naucz sie pisac dziecko to 1 a 2 hehe sama uskuteczniasz tu "hejtowanie". I nie p*****l tu glupot o doroslych uzywajacych tego dennego zwrotu, bo nie wiesz i nigdy wiedziec nie bedziesz kto sie wypowiada, chyba ze twoja matka tez tak sie wyraza, wiec uwazasz, ze kazdy dorosly tak robi, no ale to juz inna bajka. Ah i skoro probujesz juz ( z marnym skutkiem ) pouczac ludzi jak maja kozystac z forum, to wez sie sama zastosuj do swoich rad i odpowiadaj tylko na temat, a nie komentuj wypowiedzi innych ludzi mala hipokrytko

Gość ludź
Od mojej mamy sie odwal. Sory z błędy jestem na tel i powoli mi internet chodzi, a co do słowa "hejt" to chyba z milion tematów widziałam i dorośli też go używają nie tylki dzieciarnia z gimnazjum. A jeszcze coś do moich błędów sory ale czasami jak przeglądam strony czy blogi to ludzie "dorośli" piszą życie przez "rz", więc się odwal od błędów. Dziękuje