Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MR7

gdzie na wakacje

Polecane posty

Gość MR7

mam problem mam 3 możliwości wyjazdu na urlop i nie wiem na co się zdecydować Dominikana Indie Tajlandia czy moglibyście pomóc mi wybrać może ktoś był jeśli tak proszę napisać opinie

Gość gość
dominikana ok tajlandia z tymi natarczywymi k*******nnaami i ogolem ta rozpasana biedota nie bardzo chyba ze gdzies w ustronnym miejscu Indie jak dla mnie zbyt meczace seszele moze ? karaiby ?

Gość gość
Indie np Goa albo Dominikana jeszcze spoko jest na Hawajach :-)

Gość gość
A moze meksyk?bylam w zeszlym roku i wiem ze jeszcze tam wroce domnikana jesli juz to tylko punta cuna piekne plaze. Ja sie zastanawiam nad jamajka badz tajlandia i chyba bardziej ta pierwsza indie jakos mnie odpychaja ale zalezy co lubisz

Gość MR7
w sumie to bym chciał w te wszystkie miejsca jechać i nie mogę się zdecydować co wybrać

Gość gość
Jak Indie to polecam Malediwy , byłam , odpoczęłam , pięknie !

Gość gość
Haha mapy sobie pkupujcie alboodrazu atlasy geopolityczne.Masakra jekie matoły tu bywaja:-) Z 3ktore wymienilas wszystko podobne w zasadzie 3 swiat. BARDZO duzo zalezy od miejsca/hotelu i rodzaju wyjazdu. W kazdym z tych miejsc mozesz przezyc wakacje zycia ..i to zarowno najgorsze jak i najlepsze:-)

Gość gość
ja polecam Kube

Gość gość
ja polecam ogródek działkowy w Polsce

Gość gość
polska nie wchodzi w gre

Gość MR7
polska nie wchodzi w grę

Tajlandia jest obecnie zbyt skomercjalizowana, na Dominikanie nie ma nic oprocz plaz - nuda, Indie to piekny kraj ale jest syf. Z miejsc w ktorych ostatnio bylam plecam Wietnam (zjezdzilam z pln na poludnie, konczac na przepieknej wyspie Phu Quoc), Kenie (sa plaze i safari oraz wyspa Lamu wpisana na liste UNESCO), Sri Lanke (bardzo zielono!) oraz Oman. Ten ostatni kraj niby taki niepozorny ale jest blisko, mozna wynajac samochod i lite benzyny kosztuje 25p, jedzenie rowniez tanie, piekna pogoda, przesympatyczni ludzie, maja gory, wydospady i morze oraz mozna zobaczyc zolwie skladajace jada w Sur

Gość gość
Teneryfa lub Karaiby