Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgd 26

Czy jeszcze czekać

Polecane posty

Gość mgd 26

czy zakończyc to już? Moim problemem jest brak męża. Mam 26 lat i nie mam nawet chłopaka. Nie piszcie żebym pogodziła sie z samotnościa bo nigdy tego nie zrobie. Mysle o samobójstwie, ale nie wiem ile jeszcze lat zostało mi żeby kogos znaleśc. Jakie są szanse że dziewczyna 26 lat kogos znajdzie?

Gość gość
no 26 na karku to juz nieciekawie no ale moze trafi ci sie jakiś rozwodik czy cooossssss a moze szukaj na portalach randkowych a jak wygladasz i co robis zw zyciu

Gość gość
26 lat i tak się zamartwiasz? Nie przesadzasz trochę?

Gość gość
skladaj kase na porzadne urlopy choc raz w roku za granice jestem pewna ze tam kogos znajdziesz w PL faceci zyja w swiecie marzen dla nich nadal Kobieta o wygladzie Pameli Anderson to wymarzona zona :D gdzie przy tym sami sa bardzo dalecy od przykladu takiego chocby Georga Clooney-a a w tym wszystkim zapominaja ze charakter jest najwazniejsza sprawa

Gość gość
z tym się zgodzę Polacy są bardzo wymagający co do wyglądu partnerki, nie dość że Polki są pięknymi i zadbanymi kobietami to jeszcze im mało a sami wyglądają jak pół d**y za krzaka, właśnie rano się nad tym zastanawiałam że jest BARDZO MAŁO PRZYSTOJNYCH POLAKÓW