Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego boje sie Polakow i Arabow Turkow Hindusow a nie boje

Polecane posty

Gość gość

np. Slowakow, Czechow, Amerykanow, Anglikow, mysle o nich "dobrzy ludzie" a patologia kojarzy mi się tylko z Polakami i muzułmanami oraz Hindusami , Azjatami, Rosjaniami

Gość gość
Nie wiem. Ja się boję Turków, odkad jeden chciał mnie uderzyć za to , że kazałam mu odpieprzyc się ode mnie. Pol wieczoru za mną chodził, zaczepial i "wyznawal miłość". Na szczęście znajomi mi pomogli. Od tego czasu boję się takich typów, bo cholera wie co im może do łba strzelić. Skoro w klubie pełnym ludzi czują się bezkarni. Dodam, że sytuacja ta miała miejsce w Polsce.

Gość gość
Mój kolezanka miała podobona sytuacje, nie pamiętam czy to byli turki czy hiszpani ale ona była z kolezanka w klubie i jak wyszly oni byli natarczywi jeden ją szarpał, a ona później miała wielkiego siniaka na ramieniu mimo ,ze to była zima i miała gruba kurtke, powinni tych dzikusow deportować z Polski bez możliwośc***owrotu

Gość gość
jak bylam w egipcie to tez sie bałąm arabów, ten ich język ten akcent ta mowa wrrrr nienawidzę aa np anglików i czechó wcale si enie boje mam to samo