Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greta_88

wózek 3w1 wybieramy najlepszy

Polecane posty

Gość gość
Mikulska kupuje ten sam w przyszłym miesiącu że zwykłym fotelikem . Moglabys podać wymiary spacerowki i wysokość wózka

Gość gość
Miluska przepraszam literowka

myślę że wózek trzeba tak czy siak dobrać do indywidualnych oczekiwań i potrzeb bo nie ma 2 takich samych dzieci, takich samych matek ani.... takich samych tras spacerowych :) ja np dużo chodzę po lesie i to z psem więc potrzebowaliśmy pompowanych kółek i dobrej amortyzacji przede wszystkim :)

Gość gość
ja nabylam Silver Cross 3w1 i narzekac nie moge :) Ale ciezko mi powiedziec jak wypada w porownaniu z innymi wozkami bo porownania nie mam. Ogolnie wozek jest zwrotny, niezbyt ciezki, regulowana raczka z przodu (wazne gdy ktos jest wysoki jak ja!), ma duzy kosz na zakupy. W sumie trafila mi sie okazja i uzywany (bez sladow uzywania bo wlascicielka wozila dzieci na spacery samochodem smiech.gif ) udalo mi sie kupic za 200, wiec ani razu nie bylam w sklepie aby porownac go z innymi wozkami.

Gość Gochaacha
przede wszystkim dobierz wózek do siebie/was bo to wy będziecie na co dzień używać,zobacz sobie model buzz nowoczesny i zgrabny lub fajny w teren speedi

te 3w1 od inny między innymi buzz to rzeczywiśćie bardzo nowoczesne wózki, mnie się ich wygląd szalenie podoba, zgrabne, skrętne

Gość Ola_Pik
Również posiadam Wózek BabyActive Ballerina, wiklinową :) Jestem zachwycona tym wózkiem i wszystkim go polecam.

Gość gość
My mamy model Nano z Riko, polecam pod każdym względem, rewelacyjny wózek

Gość gość
Dla kazdego najlepszy wozek oznacza co innego, zalezy gdzie sie mieszka i jak/gdzie uzywa.

Gość gość
Dobrze mi się jeździ Expanderem Black Line. Wypróbowałam go już chyba w każdym możliwym terenie. Jest wytrzymały i bardzo funkcjonalny.

Gość gość
Ja mam wózek marki Coletto model Verona i jestem bardzo z niego zadowolona. Świetnie się go prowadzi, wygląda bardzo ładnie, gondola jest spora, jest wykonany estetycznie i bardzo porządnie. Możesz na ich stronie www.coletto.pl pooglądać różne modele wózków

Gość arletta55
Dla każdego najlepszy będzie znaczył coś innego. Ja mam anex sport i jest super. Nie jest to wózek z tych najdroższych a mimo to wygoda dziecka i komfort na spacerach jest ogromny. Gondolka wystarczająco duża, z bawełnianą wyściółką i materacykiem kokosowym, super torba tzw koszyk na zakupy. Z tego co widziałam w sklepie przy wybieraniu spacerówka ma dużą budkę i wkładkę dla mniejszych dzieci. Nowoczesny design i fajne zestawy kolorystyczne. Dla mnie właśnie ten najlepszy.

Gość gość
Mam takie samo zdanie jak arletta55 :-) Anex Sport. To jest wozek ktory ma wszystko co musi miec wózek. Dodam jeszcze kilka plusów : regulacja oparcia w gondoli i wentylowana budka. Spacerówka ma dosc duza bude i ma podnóżek kilkustopniowy.

Gość gość
Innych modeli nie testowałam bo używam od początku Anexa Sporta i jestem bardzo zadowolona po 5 miesiącach użytkowania. Szczerze polecam ci ten wózek

Gość gość
My również polecamy Anex Sport. Świetny polski wózek. Dobrze wykonany . Ładna kolorystyka . Komplet 2w1 w dobrej cenie .

Gość gość
Anex sranex wszedzie się spamujecie :D

Gość gość
Najlepszy najładniejszy Anex Sport. Komplet 3w1 ok 2200zl. Cena i jakość ok. Ja kupilam i nie żałuję.

Gość gość
Jaka nachalna reklama anexa fuj

Gość gość
Coneco Primavera z dobrym fotelikiem.

Gość gość
Wiece co ja widzę tu pełno zawiści co do ludzi którzy chcą wyrazić swoją opinie.

Gość gość
Ja sama mam Anex Sport . Kupiliśmy go w maju a używamy od 7 lipca :-) bardzo dobry jakościowo . Mieliśmy mały problem z kołam ale serwis profesjonalnie podchodzi do klienta i szybko działa :-) w ciągu 3 dni problem z kołani został naprawiony :-)

Gość gość
Jak dla mnie osoby która mieszka na wsi a ktora chciała wózek ładny modny i dobry najlepszy okazał sie Anex Sport. Podwójna amortuzacja i duże koła pompowane to ogrona zaleta tego modelu. Super polecam.

Gość gość
Najlepszy Anex Cross. Zadowolenie w 100%. Kupiłam komplet 3w1 w bardzo dobrej cenie. Polecam

Gość gość
Mam 3w1 Anex Sport. Mega fajny komplet. Gondola i spacerówka bardzo wygodne i praktyczne a fotel duży i bezpieczny. Wspomne ze do fotelika jest mozliwosc dokupienia bazy isofix co daje dosatkowe bezpieczeństwo w samochodzie i wygode dla rodzicow.

Gość gość
Jeśli można napisać to również mam Anex Sporta. Wózek dobry jakościowo w dobrej cenie. Wszystko ma co powinien mieć wózek .

Gość podwojna matka
Ja mam Coletto Verona Avangard. Co prawda śmigam nim dopiero miesiąc, ale jestem zadowolona. Ma baaardzo dużą i głęboką gondolę, a na tym nam bardzo zależało.

Gość gość
Dla każdego najlepszy oznacza coś innego. Ja szukałam wózka dobrego i odpowiedniego na podmiejske drogi i własnie Anex Sport idealnie się sprawdził. Mój syn ma już 1,7 miesięcy i dalej używamy tego wózka. Komplet 3w1 okazał się super. Fotelika używaliśmy rok , gondolę ponad 7 miesięcy a spacerówka do dnia dzisiejszego :)