Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greta_88

wózek 3w1 wybieramy najlepszy

Polecane posty

Gość gość
3w1 Anex Sport. Warto dokupic jeszcze baze do fotela. Wszystkie 3 czesci idealnie do siebie pasują. Super modna kolorystyka. Adaptery do fotelika juz sa w komplecie. Okrywy na nóżki do wszystkich części: gondola, spacerowka, fotelik. Łatwy w obsłudze.

Gość gośćJasia
Też mam polski wózek enio firmy matpol jest rewelacyjny.. nie jest olbrzymi nie jest sztywny jest zwinny swietnie się pprowadzi koła pompowane super!!! Był niedrogi, ale jakością zupełnie nie odbiega od innych wózków byłam bvardzo zadowolona z tego wózka a i ma duży kosz na zakupy... cięzko się z nm rozstać,,

Gość CzesiaPruszków
Ja wybrałam Expander Enduro. Wcześniej siostra miała inny model tego producenta, ale sprzedała, bo już nie był potrzebny, a drugiego dziecka niema. Mój sprawuje się naprawdę fajnie, jest ładny kolorystycznie, ma sporą torbę na zakupy i wygodną rączkę. Nie jestem dużą osobą, więc lekki wózek to dla mnie zbawienie.

Gość Janina12344
Jeśli szukasz do dwóch tysięcy to gwarantuję Ci, że nie ma nic lepszego od Adamexu. Naprawdę spora gama modeli, na przykład zobacz sobie Marcello - to ich wyższa półka i nie wstydzi się stojąc przy takich markach jak Cybex!

Gość Elissska
anex sport jest świetny. Ja go mam i jestem bardzo zadowolona. Dobrze się prowadzi, wygodny i bezpieczny dla maluszka, zwrotny, praktyczny i solidny z fajnym, nowoczesnym designem;)

Gość Karolka23
U mnie wśród znajomych "królują" anexa. Sama mam taki wózek z serii doscovery i jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam

Gość Lusska88
Anex Discovery - sprawdził się świetnie! I to tego elegancko wygląda, dzięki za wszystkie polecenia, rady itd.

Gość gość
rzeczywiście wózek anex ten sport akurat wygląda bardzo elegancko i nowocześnie