Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latekwawa

Byłem właśnie na facebooku mojej miłości z liceum która strasznie przytyła

Polecane posty

Gość 30latekwawa

Była moją największa miłością jaką do tej pory miałem,wiele razy w chwilach osamotnienia wspominałem ja puszczając jakąś ckliwą patetyczną piosenkę. Wpadłem ostatnio na pomysł aby odszukać ją na Facebook,może jest wolna i mógłbym spróbować.Długo się do tego zabierałem i dzisiaj dopiero założyłem konto fikcyjny i wyszukałem ją.Niestety nie było to przyjemne doświadczenie,owszem jest wolna ale po 11 latach od liceum przybyło jej dość sporo kilogramów ma brzydką zniszczoną cerę i wielkie zmarszczki mimiczne.Szybko włączyłem okno i stwierdziłem ze raczej się już z nią nie skontaktuje,niech pozostanie w mej pamięci jako urocza słodka nastolatka. śpieszmy się kochać kobiety tak szybko tyją.

Gość gość
chciales powiedziec kochales jej wyglad? :)

Gość 30latekwawa
Byłem zakochany niej całej ale jej już nie ma.

Gość gość
a ty koniobijco jak wyglądasz? łysa pała i bęben piwny?

Gość 30latekwawa

Gość MężczyznaZWarszawy
dlatego ja jestem celibatariuszem

Gość gość
To prawda, laski strasznie tyją, masakra.

Gość MężczyznaZWarszawy
W liceum są laskami, ew. na studiach jeszcze, a gdy się ożenią to tyją i robią się brzydkie w tempie geometrycznym.

Gość gość
Kobiety tyją i się starzeją, za to faceci- WCALE! :D :D 🖐️

Gość gość
Dobrze, że wtedy się z nią nie związałeś... Bo dziś pewno została by samotna, być może z dziećmi, porzucona dla jakiejś młodej laluni...

Gość gość
a ja spotkałam swoją dawną miłość. Sniłam o nim po nocach. Jak zobaczyłam starego, chudego dziadka z reklamówką z biedronki to uciekłam na drugą strone.

Gość gość
kobiety sie zenia?Myslalam,ze wychodza za maz

Gość gość
Za to Ty pewno od czasów liceum nic się pewno nie zmieniłeś :D haha

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można tak się zaniedbać, 10 lat, 10 kilo więcej. Faceci jednak lepiej wyglądają.

Gość 30latekwawa
Jasne że się zmieniłem, tylko że na lepsze,aktywnie spędzałem wolny czas i dzięki temu jestem bardziej wysportowany.

Gość gość
Wniosek z tego taki że starym pannom/kawalerom, którzy "kochają" za wygląd drugiego człowieka nie pozostaje nic innego jak dożyć reszty swych dni w samotności :) no chyba że są na tyle majętni, że mogą sobie pozwolić na luksus kupienia sobie "miłości" młodej d*py :) powodzenia...

Gość gość
Oj, panowie chyba was coś te lustra oszukują... Czas płynie i nic tego nie zmieni. Nawet jeśli uda wam się utrzymać dobrą formę, to z biegiem lat na zmarszczki, siwiznę, łysienie itp nie poradzicie nic ;)

Gość gość
A ja jestem taką właśnie utytą laską, ale co z tego skoro nadal ładna ze mnie kobieta :D Mój mąż śmieje się, że witaminka "CH" tak sprawiła :D No cóż, na to wygląda. Mam męża, dziecko i daleko mi do tej zgrabnej niuni, którą byłam 15 lat temu :D

Gość 30latekwawa
upppp

Gość 30latekwawa
No i podnoszę bo rozterka nadal aktualna

Gość gość
18.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Mam męża, dziecko i daleko mi do tej zgrabnej niuni, którą byłam 15 lat temu To kwestia czasu, aż mąż odejdzie do szczupłej, zadbanej kobiety. Pewnie już masz rogi jak stąd do marsa. :D

Gość gość
Ja w liceum ważyłam 55 kg, a teraz po 25 latach ważę 52 kg, więc nie wszystkie laski tyją.

Gość gość
jak aktualna skoro juz ja przekresliles? olej foczke i poszukaj lachonka ale nie zapomnij metra do zmierzenia obwodów :) powodzenia :)

Gość 30latekwawa
poddddd

Gość gość
gość Ja nie rozumiem jak można tak się zaniedbać, 10 lat, 10 kilo więcej. Faceci jednak lepiej wyglądają. To ja też o facebooku... wysłał mi zaproszenie pewien facet, otwieram, patrzę- gruby, łysy, nazwa miejscowości nie znana, więc nie zaakceptowałam, czasami wysyłają jacyś obcy ludzie zaproszenia, więc myślałam, że tym razem też tak było. Ale później oglądałam profil dobrej kumpeli, patrzę, a on daje komentarze pod zdjęciem. Więc weszłam jeszcze raz, oglądam jego foty i przy ostatnim zdjęciu przeżyłam szok. Okazało się, że był to mój były facet, z którym "chodziliśmy" jak miałam jakieś 17 lat. Ostatnie zdjęcie miał z liceum i dopiero na nim go poznalam. Przytył chyba ze 40 kg i wyłysiał! A nie jest stary, ma 31 lat.